Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başıma bir şey gelmeyecekse stoper istiyorum 😁
1739053106739.webp

Ağabey biz burada Vecino hususunda kitlesel bir histeri varken durun dedik iyi topçu en azından falan ama çok bonservis ya da uzun sözleşme yanlış olur dedik. Bak postum duruyor:

Şimdi ne hikmetse Cuesta diye bi işportacıya milyonlar saçılmasın, Jelert diye bi sporculuk hüviyetinden uzak gence €20m bağlanmasın dedik diye Vecino yangını yapıp kulübe Ndombele kitleyen taraftarlardan biri olduk!!! Bunlar işledikleri günahları sonra bize yansıtıyolar aynı Fbli bilmem ne evlatları gibi!! Valla kanıma dokunuyor

ben vecinoya karşıydım açık söyliyim ama sırf bu transfer yüzünden Erden timura sallanması çok kanıma dokunmuştu

adam 0 limitle alternatifli kadro kurma peşindeydi

ki o alternatifli kadro olmasa NAH şampiyon olurduk!

bu alternatifli kadroyu istemeyenler vardı çapsızlıkdan!
1 sene sonra kel cenk çıkıp biz hocamızla çok rotasyonlu kadro istemiyoruz demişti!
gidip metin abisine şikayet ediyor Erden timuru!

ahhhhh ahhhhh vallah düşündükce afakanlar basıyor beni
bu işin ciddiyetinin hala farkında olmayanlar var!

iyi niyetli sanıyorlar bazılarını!

Kazara tekliflerden biri kabul edilse bu kez yer açamaz bunlar yabancı sayısında.

Kim uyuyor ki bu sisteme. Bardakçı mı uyuyor, Sanchez mi. Orta sahada stoperler ile pres yapalım, gol yemediğimiz maç sonrası göbek atalım, sonra Nelsson uymuyor diye 500 bin euroya kiralayalım. Yerine de 8 milyon gömelim. Bakalım Cuesta uyacak mı yoksa Kaan mı izleyeceğiz 4-5 maç sonra.

Oynamak istediğimiz her ne ise, hadi sistem diyelim, bu sezon oyuncuları daha geriye götürüyor.
Takim zaten cok yüksek duruyor. Orta sahada topu kazanamince gecmis olsun rakip stoperle karsi kariya kaliyor. Orda nelsson degil sanchez bile aciz görünüyor. Birak sanchezi jaap stami koysan zorlanir.

ben vecinoya karşıydım açık söyliyim ama sırf bu transfer yüzünden Erden timura sallanması çok kanıma dokunmuştu

adam 0 limitle alternatifli kadro kurma peşindeydi

ki o alternatifli kadro olmasa NAH şampiyon olurduk!

bu alternatifli kadroyu istemeyenler vardı çapsızlıkdan!
1 sene sonra kel cenk çıkıp biz hocamızla çok rotasyonlu kadro istemiyoruz demişti!
gidip metin abisine şikayet ediyor Erden timuru!

ahhhhh ahhhhh vallah düşündükce afakanlar basıyor beni
bu işin ciddiyetinin hala farkında olmayanlar var!

iyi niyetli sanıyorlar bazılarını!
Sadece Cenk Ergün olsa neyse

OB de benzer şeyler söyledi

Şimdi de derinlik olsun diye işportacıları doldurttu takıma

Takımda kanat bek oynayabilen 4-5 adam var hala iki tane daha istiyor nitelik yetersiz olduğu için

Transfer sezonu bitse bile bunlar kulüplere transfer teklifinde bulunacaklar ve reddedilmeye devam edecekler. Lemina fırsat transferi taraftar baskısı ile aldılar.milan moratayı göndermek için üstüne para bile verecekti,8 milyona bu stoperi herkes alır,kutucu baskani hasta GS li ama bizim yöneticiler kendilerini başarılı saniyor.osimhenden başka transfer başarısı göremiyorum o da gardi sayesinde napoli antrenmansiz kalmasın diye bize yolladı.

Haluk Yürekli değerli 1 muhabir

Fakat taraftar onu da yeme derdinde

Helal taraftar sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt