- 16 Haziran 2010
- 203.198
- 155.044
- 6.838
Yarin aksama kadar muddet vermisler hem Lens kulubune hem Sevilla'ya zaten menajerler yapiyor gorusmeleri.Deminki aciklamalardan sonra gercekten transfermi bekliyorsun daha?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin aksama kadar muddet vermisler hem Lens kulubune hem Sevilla'ya zaten menajerler yapiyor gorusmeleri.Deminki aciklamalardan sonra gercekten transfermi bekliyorsun daha?
Yav Cafer yapma güzel kardeşim.bu juanlu yarın 3 gol 8 asist falan yapar
Erdeni eleştiren adam da zeka ne arar laAcaba diyosan sandığım kadar zeki değilmişsin derim rtaş..
Ağabey biz burada Vecino hususunda kitlesel bir histeri varken durun dedik iyi topçu en azından falan ama çok bonservis ya da uzun sözleşme yanlış olur dedik. Bak postum duruyor:
Şimdi ne hikmetse Cuesta diye bi işportacıya milyonlar saçılmasın, Jelert diye bi sporculuk hüviyetinden uzak gence €20m bağlanmasın dedik diye Vecino yangını yapıp kulübe Ndombele kitleyen taraftarlardan biri olduk!!! Bunlar işledikleri günahları sonra bize yansıtıyolar aynı Fbli bilmem ne evlatları gibi!! Valla kanıma dokunuyor
Takim zaten cok yüksek duruyor. Orta sahada topu kazanamince gecmis olsun rakip stoperle karsi kariya kaliyor. Orda nelsson degil sanchez bile aciz görünüyor. Birak sanchezi jaap stami koysan zorlanir.Kim uyuyor ki bu sisteme. Bardakçı mı uyuyor, Sanchez mi. Orta sahada stoperler ile pres yapalım, gol yemediğimiz maç sonrası göbek atalım, sonra Nelsson uymuyor diye 500 bin euroya kiralayalım. Yerine de 8 milyon gömelim. Bakalım Cuesta uyacak mı yoksa Kaan mı izleyeceğiz 4-5 maç sonra.
Oynamak istediğimiz her ne ise, hadi sistem diyelim, bu sezon oyuncuları daha geriye götürüyor.
Sadece Cenk Ergün olsa neyseben vecinoya karşıydım açık söyliyim ama sırf bu transfer yüzünden Erden timura sallanması çok kanıma dokunmuştu
adam 0 limitle alternatifli kadro kurma peşindeydi
ki o alternatifli kadro olmasa NAH şampiyon olurduk!
bu alternatifli kadroyu istemeyenler vardı çapsızlıkdan!
1 sene sonra kel cenk çıkıp biz hocamızla çok rotasyonlu kadro istemiyoruz demişti!
gidip metin abisine şikayet ediyor Erden timuru!
ahhhhh ahhhhh vallah düşündükce afakanlar basıyor beni
bu işin ciddiyetinin hala farkında olmayanlar var!
iyi niyetli sanıyorlar bazılarını!
11+2 flan belki kabul ederler. Bu arada bı oyuncuya 20-25 verilecek dediler 1 ay o muhabbet de yalan çıktı herhaldeSevilla ilk basta 15 milyon euro istemis, Bizim son teklif 9+2 icin yarin aksama kadar kararimizi verecegiz demisler ozetle.
yarın maalesef yaşanacakları söylüyorum
cuesta ali yavuz'a karşı show yapar
ibram maçtan sonra şu şekil cuesta över
haluk yurekli yavsagin tekiHaluk Yürekli değerli 1 muhabir
Fakat taraftar onu da yeme derdinde
Helal taraftar sana