- 31 Aralık 2015
- 14.546
- 9.479
- 1.588
A takımda 60 maçı var . Gerisi alt yapı20 yasındakı cocugun nasıl bu kadar macı oluyor? altyapıda oynadıgı macları da koymuslar bi anlamı yok bunun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A takımda 60 maçı var . Gerisi alt yapı20 yasındakı cocugun nasıl bu kadar macı oluyor? altyapıda oynadıgı macları da koymuslar bi anlamı yok bunun.
Hagi en iyi yabancısıdır/futbolcusudur
Transfer özelinde osi bence çünkü mevcut piyasa değeri ve yaşı itibariyle öyle birinin trye gelebilmesi getirilmesi imkansızdı
onu diyorum ben de. altyapı maclarında oynadıgı mevkilerin bir anlamı yok. kaleciler forvet oynuyor altyapılarda.A takımda 60 maçı var . Gerisi alt yapı
yarın maalesef yaşanacakları söylüyorum
cuesta ali yavuz'a karşı show yapar
ibram maçtan sonra şu şekil cuesta över
Nelsson tutulup Cuesta'ya 8 vereceğine zamanında Frankovski'ye teklif götürsek alırdık hem de şu an alamadığımız fiyattan daha ucuza.
Pavlovic Danso elit stoper diye diye en son 8 milyona yedek stoper aldılar. Hala ne sol bek var, ne sağ bek.
Valla saat gece 2ye geliyor hafif alkol var af buyur bizde en son adam akıllı solbbek kim vardı . O kadar gelen oldu ki çin kerhanesine döndü.sağ bek 1 senedir
sol bek 2.5 senedir renktaş
Yaptiya bugün.Stoper transferinden sonra bu dönemin tadı tuzu iyice kaçtı zaten
Taraftarı beklentiye sokup bek transferi yapmamaları da zaten sıvayıp batırma olur iyice
Muhtemelen öyle de olacak
Sonra da üst perdeden konuşacaklar, o kadar adam aldık neyinize yetmiyor diye
Yaz transfer dönemi için erkenden bakıyorlar9 Subat'a giriyoruz saka maka degil bizimkiler hala sag bek ariyor![]()
daha ne hücumcusu yawNe stopere ne de sağ beke gerek vardı boşuna para, zaman ve enerji kaybettik. Hücuma oyuncu lazımdı. Yunus ve Barış'ın mükemmel performanslarını devam ettirmelerine bağlıyız. Mertenste tükenmek üzere. Bu üç ismin arkasında sadece Ahmed var oda kötü çıkarsa şampiyonluktan koparız.
Gsyi hiç tanımıyosun bizde sivrilen adam sevilmezerden timur başkanlığa adaylığını koyduğunda açık ara seçilir
rakip bile çıkmaz
çıkan ezilir gider zaten
kafası kırıklar hariç kimse o topa girmez
başkanlığa adaylığını koyduğu gibi napolyonun elbadan parise gidişi gibi bir geçit töreni olur mecazi anlamda
ne ua gık diyebilir ne lise ne gsyiadlılar
bu işler öyle kolay değil
ki erden timurun eli armut toplamıyor
önemli isimlerde katılır yönetimine
Yav Ekin bazen varya.onu diyorum ben de. altyapı maclarında oynadıgı mevkilerin bir anlamı yok. kaleciler forvet oynuyor altyapılarda.
Gitsinler şu adamı alsınlar brighton'un istedigi adam taş gibidir.
Skalan yanlış işte geldi katkı verdi olarak değil transfer özelinde bakacan diyorum çünkü adı üstünde transferosiyi 30 yıl sonra kimse hatırlamaz
hagiler icardiler hatırlanır
piyasa değeri/ yaş önemsiz hususlar
bıraktığı etki ile ölçülür bu işler
ERKEN, acaba o kelime varmi sözlüklerinde?Yaz transfer dönemi için erkenden bakıyorlar