Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skriniar ve çağlar gözüküyor şu an sağlam stoperleri. şok oldum. yusuf akçiçek bile sakat gözüküyor.

ingiltere'den gelen adam da sakatlanmış. mart ortası diyor geri dönüşüne.

bu skriniar da sakatlığıa meyilli adam ha.

İngiltere'den gelen dediğin Carlos işte, 1,5 ay sakatlandığı için UEFA listesine yazmadılar. Üçlüde Levent Mercan'ı sol stoper oynatıyordu son maç, öyle devam eder herhalde. Djiku'nunki de çok uzun süreli değil galiba, derbiye yetişir muhtemelen, iyi bilmiyorum gerçi.

İngiltere'den gelen dediğin Carlos işte, 1,5 ay sakatlandığı için UEFA listesine yazmadılar. Üçlüde Levent Mercan'ı sol stoper oynatıyordu son maç, öyle devam eder herhalde. Djiku'nunki de çok uzun süreli değil galiba, derbiye yetişir muhtemelen, iyi bilmiyorum gerçi.
t-markt, geri dönüş 21 şubat diyor djiku için. bizim maçtan 2 gün önce. en iyi ihtimalle maç eksiği olacak yani.

t-markt 21 şubat diyor djiku için. bizim maçtan 2 gün önce. en iyi ihtimalle maç eksiği olacak yani.

Çok da güvenmemek lazım TM veya medyaya açıklanan bilgilere. Erken de dönüyor bazen oyuncular. Biz de onların sakatlıklarını falan takip ediyoruz ama bizim stoper hattı sakatlıksız da yeterince eksik :)

Çok da güvenmemek lazım TM veya medyaya açıklanan bilgilere. Erken de dönüyor bazen oyuncular. Biz de onların sakatlıklarını falan takip ediyoruz ama bizim stoper hattı sakatlıksız da yeterince eksik :)
doğru.

zaten şu sakatlık konusunda kesinlikle rakibi takip etmemek, medet ummamak lazım. anında başa geliyor. :)

derbiden 1 gün önce bakılır artık her iki takımın da kadrolarına...

Abdülkerim aşırı kötü durumda ya

Cuesta en azından onun şu anki halinden iyi çıkar mı

Antony bize önerilmişti herif la ligada 2 maçtır mvp oluyor

Muslera
Christensen Davinson Opoku
Juanlu Lemina Sara Bischoff
Barış
Morata Osimhen​

Okan Hoca’ya yönetime destek çıktığı için tepki gösteriyor insanlar haklı olarak.

CL maçı öncesi yönetime sallamasını doğru bulmuyorum burada insanlar ayıp etti bence Ajax öncesi sallamaması doğruydu ama onun yerinde olsam yarın ADS’ye güzel bir fark atıp maç sonunda yönetime sallardım.

Adam ısrarla sezon başından beri dedi ki transfer etmek istediğimiz kim varsa basına düşüyor isimler paylaşılıyor böyle davulla zurnayla olmasa daha iyi olur, Hatipoğlu çıkmış bütün isimlerle ilgili Beyaz TV’ye açıklama yapıyor.

Bugun Beyaz TV’ye çıkıp Frankovswki’den , Eren’den Cuesta’dan bahsetsen nolur yani susun abi gerek mi var.

Ki şuan zaten iyi oyuncu almanın en zor olduğu dönem hem devre arası hem Avrupa kulüpleri transferi kapattı

Iyi geceler:

1000007126.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt