Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BB den çıkmak için sermaye arttırımı, kap bildirisi vs yapmıştık ne oldu o iş ?
Sermaye artışı tamamlandı. Spk'ya bildirilene göre oradan gelen para BB ödemesinde kullanıldı şu an eğer ekstra ödeme olmadıysa 900 küsur milyon BB borcumuz kalmış oldu. Metin Öztürk bir dahaki Divan'a çıkılmış bir başkan olarak gelecek dedi Özbek hastanedeyken şak şak ve alkış için ama resmi açıklama henüz gelmedi. Divana kadar gelmezse de bu konuda herhalde kendisine ciddi tepkiler gelecektir umarım.

Sakaryaspor, bir dönem Chelsea forması giyen 33 yaşındaki Gael Kakuta'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

hqdefault.jpg

bu arada sivasspor gslilerin en çok hakkını yediği takım

sivasspor 3 kez fbyi şampiyonluktan etti

bu içabanadoluda asıl kayserispor büyük gs düşmanlığı yapıyor

ben kayserinin fbye çelme taktığını hatırlamıyorum hiç

bu sezon küme düşecekse kayserispor dülmeli!

bu arada sivasspor gslilerin en çok hakkını yediği takım

sivasspor 3 kez fbyi şampiyonluktan etti

bu içabanadoluda asıl kayserispor büyük gs düşmanlığı yapıyor

ben kayserinin fbye çelme taktığını hatırlamıyorum hiç

bu sezon küme düşecekse kayserispor dülmeli!
see was mecnun+bülo dönemlerinde aleni gs düşmanlığı yapıyordu. bir de 2010-2011 sezonu işi var malum.

bir de biz ne hikmetse oraya hep kış kıyamette gidiyoruz. fb ise çiçek gibi mevsimde.

ondan hep negativite uyandıryorlar bizde ama haklısın. yakın zamanda 2 kere şampluktan etti sivas fb'yi.

önümüzdeki yaz, tahmini 7-8 transfere ihtiyaç duyulacak ki biri kaleci, biri hücum lideri, diğeri santrafor. en önemli üç mevki yani.

mevcut yöneticiler başta kalırsa, bu eksikleri sıradan oyuncular ile yüksek fiyatlara doldurmaya çalışırlar. bu şekilde karanlık bir çağa doru son sürat yuvarlanırız. şimdiden söyleyelim.

bunların bırakacağı enkaz, öyle kolay kolay da temizlenmez. paraya çevrilecek bir proje de kalmadı ortada çünkü.

ancak bir mucize olur da, işin başında "iş bilen" bir yönetici grubu olursa, mevcut omurgamız hala sağlam, üzerine yapılacak doğru eklemeler ile, ikinci bir 4 sene üst üste şampiyonluk bile gelebilir.

öylesine bıçak sırtı hassas bir konumdayız.
Hoca geldiğinden beri

ilk sene 16
ikinci sene 13
mevcut üçüncü senede şimdiye kadar 10 transfer yaptık (ıvır zıvırları saymadım)

Eksik bıraktıkları mevkileri hesaba katarsak toplam transfer sayısında pek düşüş yakalayamamışız

Önümüzdeki sene çok rahat 10'dan fazla transfer yapılır

see was mecnun+bülo dönemlerinde aleni gs düşmanlığı yapıyordu. bir de 2010-2011 sezonu işi var malum.

bir de biz ne hikmetse oraya hep kış kıyamette gidiyoruz. fb ise çiçek gibi mevsimde.

ondan hep negativite uyandıryorlar bizde ama haklısın. yakın zamanda 2 kere şampluktan etti sivas fb'yi.
Mecnun varken de en çok puan kapanlardan biriydi Sivas

Lakin bize de çok çelme taktılar biraz Rıza Çalımbay etkisi bu bence

Tjkye de taktı çünkü

Mecnun varken de en çok puan kapanlardan biriydi Sivas

Lakin bize de çok çelme taktılar biraz Rıza Çalımbay etkisi bu bence

Tjkye de taktı çünkü
gs maçlarında gs lehine yanlış taç atışı verilse, rıza 28 hafta boyunca konuşurdu. :d

başka bir maçta isterse aleyhlerine 27 tane skora etki eden hata yapılsın, o kadar da bir şey demezdi...

Gelecek sezon için elde kalması gereken kadro

Yabancı:

Sanchez
Torreira
Sara
Lemina
İcardi
Osimhen (çok zor)
Morata

Yerli

Günay
Kaan
Bardakçı
Berkan
Eyüp
Yunus
Barış
Yusuf (Demirbay yerine mavi kart 1 seneliğine)
Kutucu

Geriye 6-8 arası transfer yapılması gereken yabancı oyuncu kalıyor.

Kale
Sağ Bek
Sol Bek
Stoper
10 Numara
Kanat forvet

Yerli:
Sol bek
Orta Saha

ifb 200 tane posyona girip atamıyor puan kaybdiyor rakip çelme takmış oluyor
ifb ortada fol ya da yumurta yokken son dklarda penaltıyla kazanıyor ertesi sene yaw bu takım da ztn ifbye her maç yatıyor deniyor
özetle bu muhabbet bilimsel değil

ifb 200 tane posyona girip atamıyor puan kaybdiyor rakip çelme takmış oluyor
ifb ortada fol ya da yumurta yokken son dklarda penaltıyla kazanıyor ertesi sene yaw bu takım da ztn ifbye her maç yatıyor deniyor
özetle bu muhabbet bilimsel değil
zaten konu puan kazanıp/kazanamama işi değil (en azından benim açımdan).

maç önünden, maç sonuna kadar, sergilenen tutum, açıklamalar, atmosferin gerginliği vs vs...

sivas bizim maçlardan önce şehir çapında tüm dinamikleri ile organizasyonlar yapıp kenetleniyor mesela. rize de öyle keza. aşırı sert oynuyorlar mesela... gs lehine yarım taç atışı hatası verilsin açıklama üstüne açıklama yapıyorlar fakat tam tersini gayet olgunlukla karşılıyorlar... (gs'a yenildikten sonra silahım olsa hakemi vururdum diyen adam, fb maçı sonrası olur öyle şeyler diyor) vs. kasımpaşa bizimle oynadığı maçı fblilere passolig açıyor örneğin ama tam tersini yapmıyor. 90 dk sami yen'e kadar hakaretler edildi son maç orada hatırlarsan.

bu gibi kulüplerden oyuncu isterken bile girdikleri tutumlar malum. birine nasıl kolaylıklar sunulurken, diğerine yokuş yapıyorlar.

ben bunları kıstas alıyorum.

Gelecek sezon için elde kalması gereken kadro

Yabancı:

Sanchez
Torreira
Sara
Lemina
İcardi
Osimhen (çok zor)
Morata

Yerli

Günay
Kaan
Bardakçı
Berkan
Eyüp
Yunus
Barış
Yusuf (Demirbay yerine mavi kart 1 seneliğine)
Kutucu

Geriye 6-8 arası transfer yapılması gereken yabancı oyuncu kalıyor.

Kale
Sağ Bek
Sol Bek
Stoper
10 Numara
Kanat forvet

Yerli:
Sol bek
Orta Saha

Tzolakis
Polonyali gelcek
Archie brown
Pavlovic
Baumgartner
Sterling

zaten konu puan kazanıp/kazanamama işi değil (en azından benim açımdan).

maç önünden, maç sonuna kadar, sergilenen tutum, açıklamalar, atmosferin gerginliği vs vs...

sivas bizim maçlardan önce şehir çapında tüm dinamikleri ile organizasyonlar yapıp kenetleniyor yau. rize de öyle keza. aşırı sert oynuyorlar mesela... gs lehine yarım taç atışı hatası verilsin açıklama üstüne açıklama yapıyorlar fakat tam tersini gayet olgunlukla karşılıyorlar... (silahım olsa hakemi vururdum diyen adam, fb maçı sonrası olur öyle şeyler diyor) vs.

bu gibi kulüplerden oyuncu isterken bile girdikleri tutumlar malum. birine nasıl kolaylıklar sunulurken, diğerine yokuş yapıyorlar.

ben bunları kıstas alıyorum.

başkanlarla çok alakası var bence
rizenin başkanı hep ifbli olurdu şimdiki herif nötür gibi
kayseride de öyle
siwasta mecnun denen ifbli vardı 40 sene
ha kpaşa gibi adiler var her durumda ifb yaveri olan. onları anlamak güç

Sivas’ın Bülent Uygun dönemlerinde bizim maçlara nasıl Fenerbahçe maçlarına nasıl çıktığını herkes bilir.

2010-2011 de o son maçta imkanı yok Fener oradan çıkamazdı karakterli bir TD olsa.

2007-2008 de 3-5 yendiğimiz maçta bize kan kusturdular 5 yıl sonra gol atan Ayhan ve Arda priminde inanılmaz bir performans gösterip 3 gol atmasa o maçı çok net kaybeder şampiyonluğu bırak ligi 3. bitirirdik.

2020-2021 sezonunda FB zaten hep kötüydü o kadar yarışta kalması bile mucize ve o gün Beşiktaş’ın Karsgümrük’e yenileceğine asla inanmadılar bana göre. Rıza da maç satacak adam değil. Kötü bir hoca ama maç satmaz.

2023-2024 de hiç bir şey oynamadı zaten Sivas ve yabancı VAR hakemi olmasa o maç şikem anlaşılmasın şeklinde tek farklı galibiyete ayarlanmıştı. Bülent Uygun’un satışları iyice ayyuka çıktığı için kamuoyu baskısı ile tek farklı olacak şekilde şey edilmiş maça çomağı kendi istedikleri VAR soktu. Çünkü o zaman VAR hakemini de satın almadıkça durumun onlar için daha kötü olacağını anlamamışlardır amatör YAPI’ları.

Urfa kalecisi Tokotev düşünülebilir. Gayet iyi kaleci yaşıda gençmiş.

Sol kanat-bek için bir yerli oyuncu hamlesinin büyük ihtimalle yapılacağı anlaşılıyor; o yüzden yabancı düşünülmüyor. Eren yerine Yusuf Özdemir' i tercih ederim; bugün FB maçı sonrası ciddi bir girişim yapılacağını tahmin ediyorum, sadece hissiyat. Veya sürpriz Rıdvan hamlesi gelebilir; başka da yerli alternatif yok bildiğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt