- 5 Şubat 2013
- 15.492
- 2.680
- 1.828
artik her dügmeye basiyor k0c kaybececek birseyi kalmadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmuyor abi ya... Ben liseden beri yaklasik 20 yildir Liverpool taraftariyim. Evde 2 Galatasaray formasi varsa, 1 tane de Liverpool vardir. Bu olanlar baslayinca dedim ki, gideyim biraz futbol doyayim. Ben beceremedim. Izlemeyi, takip etmeyi birakamadim Galatasaray'i...Bu sezon 5. yildizi takip bir sure Turk futbolundan uzaklasmak sagligimiz icin en dogrusu olabilir belki, herkes bir takim secsin Avrupa'dan 1 sezon orada takilsin mesela.
Öyle bir şey yok. Sonuna kadar mücadele edipBu sezon 5. yildizi takip bir sure Turk futbolundan uzaklasmak sagligimiz icin en dogrusu olabilir belki, herkes bir takim secsin Avrupa'dan 1 sezon orada takilsin mesela.
Yav adanaya karsida oynasin bi zahmet. Adamlar oynamaya gelmemis zaten.gayet iyi oynadı
fbnin acıklamaya bak
tff istifa demıyor hala
ulan madem penaltı haksız neden tff istifa demıyorsunuz
kıstas kım olucak meselaYav adanayda oynasin bi zahmet. Adamlar oynamaya gelmemis zaten.
Taraftara diyorum olm yoksa her sene bunlarla mi ugrasalim insani futboldan sogutuyorlar. Surada 1 hafta maci bekliyorsun sonra abidin gubidin islerle maclar tamamlanamiyor. Gecen sene Fener, simdi ADS, yarin baktik Kayseri de yapmis mesela. Nereye kadar boyle devam edecek?Öyle bir şey yok. Sonuna kadar mücadele edip
bunları iflasa sürüklemeliyiz
Bunlara süt kupası bile haramdır
Abi 3 senede 150 maç oynadık ben bu şekil bi maç hatırlamıyorumKatiliyorum samoṣ, ama biraz daha oynansa o duruma gelecekti diyorum bende
Sahadan sileceksin hepsini, bir puan bile vermeyeceksin, istedikleri sirkte oynasinlar. Ciddiye alan kim bunlari?Taraftara diyorum olm yoksa her sene bunlarla mi ugrasalim insani futboldan sogutuyorlar. Surada 1 hafta maci bekliyorsun sonra abidin gubidin islerle maclar tamamlanamiyor. Gecen sene Fener, simdi ADS, yarin baktik Kayseri de yapmis mesela. Nereye kadar boyle devam edecek?
Bence bu ligden çekilip gidelim bi avrupa ligine. O beka sorunu herif olduğu sürece bu ülkede top oynanmazBu sezon 5. yildizi takip bir sure Turk futbolundan uzaklasmak sagligimiz icin en dogrusu olabilir belki, herkes bir takim secsin Avrupa'dan 1 sezon orada takilsin mesela.
Savunmasi yok, bek oynayamaz. Ikili mücadeleye girmeyen oyuncu bekmi olur. Bende savundum oynasinda öyle karar verelim diye yorumlarim oldu. Oynadigi sürede artik ne yapar yapamaz bello oluyor.kıstas kım olucak mesela
bayerne karşıda iyi oynadı bu adam
herif macta kendısınden uzun adamdan 2 adet kafa topu aldıSavunmasi yok, bek oynayamaz. Ikili mücadeleye girmeyen oyuncu bekmi olur. Bende savundum oynasinda öyle karar verelim diye yorumlarim oldu. Oynadigi sürede artik ne yapar yapamaz bello oluyor.
Burasi Almanya degil kimseyi de ligden atamiyorlar iste goruyorsun, yarin 3-0 hukmen bir de para cezasi verirler olur biter nasil olsa Turkiye'de isler boyle oluyor.Sahadan sileceksin hepsini, bir puan bile vermeyeceksin, istedikleri sirkte oynasinlar. Ciddiye alan kim bunlari?
Aldim bakalim yakindan nasilmis.Siyah forma enfes bu arada. Keşke daha sık giyilse ama bakalım.