Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E bizim dediğimizi demiş işte. Bu pozisyon bence penaltı değil ve VAR’dan garanti dönmesini bekliyordum. Ama dönmedi. Bir bit yeniği olduğu belli.
Ben penaltı verdiği an var'dan dönmeyeceğini anladım şahsen çünkü normalde hacıosmanoğlu'nun favori hakemi oğuzhan asla vermez o penaltıyı. Hakemler de bu tiyatronun içinde. Bunlar gs zaten ads yi rahat yener leke sürmeye, algı yapmaya çalışalım dediler kesin.

Dün yaşanan rezillikten sonra, bugün sosyal hayatınızda hiç kimseye bir şey ispat etmeye çalışmayın. En yakınınıza bile. Hatta size tavsiyem, futbol konuşmayın.

Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz.

* Dünkü rezilliği savunan,

* Rezaleti yapanın dahi "tepkimiz GS'a değil" demesine rağmen, olayın odağına GS'ı sokmaya çalışan,

* "tff ve mhk istifa" diyemeyen ama GS'a her türlü çamuru atmaya çalışan, biri;

ya düşük zekalı kör bir fanatiktir,

ya da yıllarca kendi takımının başarısızlıkları içinde GS'ın başarılarını kıskançlıkla takip etmekten dolayı, gerçeklik algısını yitirmiş, kötü niyetli biridir.

Unutmayın, ne Gs camiası resmi olarak ne de siz, kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz.

Akıllı olan her şeyi görüyor zaten. Kimse çocuk değil.

Galatasaray'da Kievski sesleri..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Frankowskiiiiii, 10 üzerinden 9 bir devre arasi transfer donemi. Yönetime tebrikler. Top okan hocada artik. Namaglup bir sezon olmali.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu Cuesta bizi bi mors ederse dört dörtlük bir dönem, hem alış hem satış anlamında. Tek eksik bi sol stoper daha olmalıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt