İ. Kaan Kapcı
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 7.230
- 835
- 1.878
Örnek batsuayi ağlaklardan aldık bize yaramamıştılens taraftarı ağlıyor
aglayanın malı gülene yar olmazmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Örnek batsuayi ağlaklardan aldık bize yaramamıştılens taraftarı ağlıyor
aglayanın malı gülene yar olmazmış
yakından görmem lazım onu yalan yokta en sade ve güzeli o duruyor öbür tasarımlara göre.dün giydiğimiz dostum. salt siyah
muhtemelen alacam onu
mertens yedekten ziyade dinlenmesi lazımHerkes mertensin yedek olacağını düşünüyor ama dün ads maçında penaltı yaptıran mertens,antep maçında kutucuya golü attıran yine mertens,vb vb çok var...mertens yedek bırakılacak oyuncu değil adam 5 dakikada maç kazandırıyor. Aşk acısı çeken torreira kulübede olur yerine lemina oynar.yunus kesik yemez inşallah,ama görünen yunus formayı kaybetti.
Normalde izlemem ama bir bakayım dedim hem çakar hem ertem fena laf sokmuş kıvırmaya bile fırsatı olmamış sonra ne yaptı açana yayını terketmistir heraldeacunu dun rezil etmisler yav beyaz futbolda. herif daha konusmasini bilmiyor. ahmet cakar ezip gecmis
Bankalar birliğinden çıktığımız an senelik 40 milyonluk zarardan kurtuluyoruz. Bu bile her sene 40 milyonluk transfer yapabilmemize olanak sağlar.Benden sonrası tufan diyor yonetimimiz
Herkes mertensin yedek olacağını düşünüyor ama dün ads maçında penaltı yaptıran mertens,antep maçında kutucuya golü attıran yine mertens,vb vb çok var...mertens yedek bırakılacak oyuncu değil adam 5 dakikada maç kazandırıyor. Aşk acısı çeken torreira kulübede olur yerine lemina oynar.yunus kesik yemez inşallah,ama görünen yunus formayı kaybetti.
Evet 2,3 maç dinlenmesi kesinlikle şart,ama mertens her zaman 11 de olmalı. Kötü bile oynasa maç alıyor. Birde takım içinde gerçek lider, kutucu bile yeni gelmis mertens abi diyor ..mertens oynayacağım derse oynamalı,dinleneceğim derse dinlenmeli ben olsam kararı mertense bırakirim ve küstürmem.mertens yedekten ziyade dinlenmesi lazım
ve 90 dk nın tamamını kaldıramadığı çok çok belli.
İyi oynuyor kudurun
ona katılıyorum - 45 dklık %100 verimli kullanıp devrede adam almalı olması lazım - zor fikstür var , dayanamaz o kadar sezon sonuna kadar.Evet 2,3 maç dinlenmesi kesinlikle şart,ama mertens her zaman 11 de olmalı. Kötü bile oynasa maç alıyor. Birde takım içinde gerçek lider, kutucu bile yeni gelmis mertens abi diyor ..mertens oynayacağım derse oynamalı,dinleneceğim derse dinlenmeli ben olsam kararı mertense bırakirim ve küstürmem.
ynuus kanat değil bence merkezde oynamalı.Keremden sonra neredeyse biten hızlı bir şekilde top sürebilen adam eksikliğini kaparmış bulunmaktayız.
Yunus 2 ay bize gösterdi sonra yok oldu. Bu transferle birlikte kendisine ciddi bir tehdit olacaktır. Aklını başına alırsa buradan güçlenerek çıkar