Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.589
- 48.051
- 4.933
Mallık yapmasak geçen seneki ş.ligi kadar gelir elde edecekmişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mallık yapmasak geçen seneki ş.ligi kadar gelir elde edecekmişiz
Ahmetcan KaplanHamza güreler
efe sarıkaya
Adem doğan
Kimi çözebiliyorsanız çözün şunlardan. Savunmaya alternatif lazım
Üçünü de gerçek insan mı diye teyit etmek için googlea yazdımHamza güreler
efe sarıkaya
Adem doğan
Bunun avrupa ligi görseli var mi üstad
Sıraçhan oynasın bize savunmaya alternatif lazım efe sarıkaya özellikle olabilirSirachani geri cagiralim hocam
O tuzlu rtaş, 2.5 kağıt maaş beklentisi varAhmetcan Kaplan
Hamza güreler
efe sarıkaya
Adem doğan
Frankowski transferi hususunda görüslerin nedir üstadKayserisporlu Arif
Frankowski transferi hususunda görüslerin nedir üstad
O hangi rtaşmışBir arkadasima dmden duyum geldi
Elmaliyida almisiz, yarin gelcekmis
İnanmıyorumFiyasko
Davinson, Cuesta, Abdülkerim, KaanDavinson'un sakatlık riski biliniyorken Nelsson'un gittiği senaryoda 2 tane net stoper hamlesi beklerdim. Tek stoper eklemesiyle sonumuz hayrolsun.
Para için oynamamazlık yapan takımı sabote eden adamı messi olsa istemem, ben buna oynamam transfer olucam dese anlarım, kadro ya yazmayın dıyıp maca cıkmamasını da anlarım ama sahaya cıkıp kac mactır takımı 10 kısı oynatıp sabote etmesını yalandan sakat ayakları yapmasını kabul edemem ,bu saatten sonra da altın ayakkabı alsa bos gozumde sahsı olarak. cok severdım kendısını tuttugu ıcınde mutlu olmustum, menajer bokuna harcadı herseyı yazık oldu..Yunus’u bence kadrolardan bu kadar kolay silmeyin ve vazgecmeyin
Lider olmamizda katkilari fazla olan ve bjk/young boys maclarindan sonra sezonu kurtaran oyuncular yunus ve osimhen