- 31 Ağustos 2021
- 69.530
- 49.754
- 3.258
uçağı nerede şu an ?Abi son 10 yilin en iyi transferi ucakta su an siz hala murat durmazin ayak numarasini tartisiyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uçağı nerede şu an ?Abi son 10 yilin en iyi transferi ucakta su an siz hala murat durmazin ayak numarasini tartisiyorsunuz
Çoraplarının ucu zımparaya dönmüstürMuratın ayaklarını koklar mısın
12 olmuş Okan hocamın hayallerimuslera
cuesto kaan sances
franscowski toreyra sara lemina bay
mertens
osimen morata
OSURTMUŞ!
Geride birisi "gece modundan nasıl çıkarım?" diye sormuştu. Gece modu geldiyse ben de tersini sorayım; nasıl açıyoruz gece modunu? Nerede bunun ayarı? Bulamadım...
Bulgaristana giris yaptiuçağı nerede şu an ?
Bi cöp ciksin bittin sen olives’imAbi son 10 yilin en iyi transferi ucakta su an siz hala murat durmazin ayak numarasini tartisiyorsunuz
ps5 koluyla onuda kontrol ediyor musun ?Bulgaristana giris yapti
@Onur Bakır Onurla sana 14 Şubat Hediyes'ini hazırlamaktayım şu andaAbi son 10 yilin en iyi transferi ucakta su an siz hala murat durmazin ayak numarasini tartisiyorsunuz
@Onur Bakır İzmir'e geldiğimde 1 depo kiralayacam seni de orda 1 sandalyeye bağlayacam ve karşında büyük 1 hediye kutusuyla baş başa bırakıp gidecemMurat yine ortaligi karistirmis
Beyaz temada kullananları anlayamıyorum, 5 dk bile dayanamıyorumEyvallah... Amma alakasız yerde gizli ve ufacık tuşmuş. Ooh çok iyi oldu vallaha... Gözlerim dinlensin azıcık...
Beyaz temada kullananları anlayamıyorum, 5 dk bile dayanamıyorum
Unutmuşuz hacı rayt bize karşı almıştı, muslera dokunmadan düşüşe geçiyor ve ayağını musleraya takıyorYa üstelik onlar rakip ayağını sokmadan, çelme gibi göstermeden bile atlıyor. Kostic mesela? Rakip ayağını sokacak gibi görüyor başlıyor atmaya ama rakip sokmuyor ayağını, takamıyor bile. Mertens'inkinden daha kötü yani, en azından sokulmuş ayağa taktı Mertens ve Avrupa'da benzerleri hep olan penaltılar. Bugün biri paylaşmıştı Twitter'da...
güncellemeden 2-3 gün sonra ben kullanmaya başlamıştım yineForum yenilendiğinde beyaz temaya mecbur kalmıştık. Ne zamandır geri geldi bu siyah tema?
Birak rtas bunlar ruh hastasiYa üstelik onlar rakip ayağını sokmadan, çelme gibi göstermeden bile atlıyor. Kostic mesela? Rakip ayağını sokacak gibi görüyor başlıyor atmaya ama rakip sokmuyor ayağını, takamıyor bile. Mertens'inkinden daha kötü yani, en azından sokulmuş ayağa taktı Mertens ve Avrupa'da benzerleri hep olan penaltılar. Bugün biri paylaşmıştı Twitter'da...