- 26 Ocak 2021
- 41.068
- 40.322
- 3.078
Tenhada fenerlilerle mi muhabbet ediyonberke özer'i isterem

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tenhada fenerlilerle mi muhabbet ediyonberke özer'i isterem

Eplden talip vardı onaBerke değil de üstüne basa basa ADS'nin kalecisini almamız lazım hep söyledim.
O çocuğu alıp bi takıma kiralayacağız, 2-3 sene orada oynayacak, bu esnada bizi 2-3 sene güzelce götürecek veteran bi kaleci (32-33 yaşlarında) alacağız, 3-4 sene sonra bu kiralıktan geri çağırıp Casillas'ın 20 yaşındayken Madrid'in kalesini devralması gibi kaleye geçirmeliyiz.
İsim vermedim ama yazdım ya renktaş, bizi 2-3 sene götürecek veteran iyi bi kaleci, 33-34 yaşlarında.Onu da alalım seneye kim oynayacak
16 yaşında o çocuk dahaEplden talip vardı ona
Alisson Beckerİsim vermedim ama yazdım ya renktaş, bizi 2-3 sene götürecek veteran iyi bi kaleci, 33-34 yaşlarında.
Yahu İngilteren alcaklar onu diyorum, kötü demiyorumki. Takipteler hatta almış bile olabilirler.16 yaşında o çocuk daha
16 yaşında tekrar tekrar belirtmek lazım
Gelmiş geçmiş en iyi yerli kaleci olma potansiyeli taşıyor
Yahu İngilteren alcaklar onu diyorum, kötü demiyorumki. Takipteler hatta almış bile olabilirler.
Şu Lens forumlarını okuyup bakan var mı, atın az keyif yapak
Lemina mertens degisikligi ile bu kadro cikarrize maçına şu çıkar mı
muslera
cuesta davinson abdülkerim
frankowski lemina sara torreira barış
osimhen morata
Berke isteyen cimbomlu tenhada fbliler ile sohbet ediyordur
Değil.Yükselişe geçmek
Rüzgari arkamıza almak
Medeniyet çok başka bişi, gözlerinden öpüyorum hepsini.Twitter'dan taraftarlarının yorumlarını gördüm. Genel olarak çok üzgünler ancak Franky'i çok sevdiklerini ve takip etmeye devam edeceklerini, Galatasaray'da başarılar dilediklerini söylüyorlar.
yauv türk kaleci isteyen zaten sırunludur ya
türk kalecili gs=ezik gs
bir mondragon bize biraz yaşattı onunda ataları türk zatenn