- 16 Haziran 2010
- 208.459
- 162.148
- 6.838
Keyifler yerinde sanirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rize maçına mertensle başlarGünay
Cuesta Davinson A.Kerim
Frankowski Torreira Lemina Barış
Sara
Morata Osimhen
Yunus düzelene kadar en iyi kadro bu, yavaştan Mertensi kenarı almak lazım
Yunus düzeleen kadar ne ya yunus ne oynuyordu da düzelene kadar oldu. Yunus formayı hakedip alana kadar olarak revize edelim mesajını. Yorgunluk vs olabilir bir şey demiyorum ama o transfer söylentileri çıkıp da bir ses etmemesi doğruluğunu açıklıyor bence. O yüzden yunus iyileşse de otursun kenarda. Bu sene net anladım ki olmayacak o çocuktan. Mental sorunları var o adamın yada aşırı şımarık.Günay
Cuesta Davinson A.Kerim
Frankowski Torreira Lemina Barış
Sara
Morata Osimhen
Yunus düzelene kadar en iyi kadro bu, yavaştan Mertensi kenarı almak lazım
Nalaka? biz onlari yenince, onlar öyle mi dedi?Abi fb bizi yenecekse sampiyon olsak ne yazar ?
İyi oynuyorlardı ya yarım saat falan izledimİzlerken sinirlerim gerildi çekilecek çile değil
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3-0 hükmen Galip sayılıyorsun başka da birşey yok Sportif açıdan. Hukuk kurala bakıyor. Kural da bu. Ancak maça gittin ads çekildi; izleyemedin maçı. Burda tüketicisin ve ürün (maç) ayıplı, paranı satıcıdan (tff) isteyebilirsin. Tabi tff de zarar ziyanı adsden ister, ancak önce sana ödemeli.Diyelim ki fb bizi 2-0 yendi ikili averaj esitlendi
Sene sonu fener +1 averajla sampiyon oldu
Adana maci ozelinde basvuru yapma sansimiz oluyor mu hukuk ne diyor
Az maçında Mertens banko oynayacak. Çok dar bir kadro ile gidiyoruz oraya cezalı oyuncular sebebiyle. Hatta 90 dk oynar muhtemelen.Rize maçına mertensle başlar
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir kere oldu eyvallahta bunlara bidaha yenilip sampiyon olacaksak tadi kalmazNalaka? biz onlari yenince, onlar öyle mi dedi?
Gecen sezon bizi yendiler, son mac kazanip sampiyon olmadikmi?
Arkahçe periyodu dediğim oydu ilk fiktür çıktığında.Şimdi baktım da Galatasaray derbisi öncesi bütün Fener iştiraki kulüpleri arka arkaya dizmişler fikstürde Fener için. Rize-Alanya-Paşa. Tesadüf falan değil bu.
stoperMevkisi,?
Stopermis. 1.87 boyunda.Mevkisi,?