- 1 Ağustos 2014
- 63.809
- 74.998
- 4.338
Avrupa'da çeyrek finallere , yarı finallere rahatça kalıyor olabilmek lazım şu parayı ödeyebilmek içinmax 35 + 5 bonus çalışır bizim kalipremiz için
EPL den falan biri basar alır yazın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'da çeyrek finallere , yarı finallere rahatça kalıyor olabilmek lazım şu parayı ödeyebilmek içinmax 35 + 5 bonus çalışır bizim kalipremiz için
EPL den falan biri basar alır yazın.
Morata için bile gelirse nude atcam dememiştim
Frankowski gelirse şanslı 1 gsc erkeğine nude atacam![]()
soylemis zaten fiziksel durumu yetersiz diyeEvet dogru. Ozaman cikip erkek gibi istememe ragmen alindi lemina, zorda kalmadikca oynatmam diyecek. Bahane bulmayacak yok öyleydi yok böyleydi diye
Yorum yok, kendisi bilir.nedir yorumun
bziim hoca daha Kupa hedefliyoruz diyemiyorum avrupa için "Final oynamak istiyoruz" diyor hepAvrupa'da çeyrek finallere , yarı finallere rahatça kalıyor olabilmek lazım şu parayı ödeyebilmek için
nerenin yerlisi?Wagner Pina
yerli boey
Divan'a 8-9 gün kaldı herhalde. Metin Öztürk o açıklamasından sonra ne diyecek acaba? Aldı alkışları orada şimdi ne yapacak merakla bekliyorum.BB den çıksınlarda bi.
Deliriyorum yav.
Bahane iste, ben istemedim desinsoylemis zaten fiziksel durumu yetersiz diye
o kadar hasılatbir milyar euro kazanabilir dedi.
uefaya mail atalimLemina Avrupa'ya yazılmazsa Okan'ı kovalım.
sen de mi scout31ciliğe başladınWagner Pina boeyin teknik olanı resmen keşke gelse