- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Yok etkilenmiyorum,hem ben sevyom okan hocayı artıkbu kadar toxicin oldugu ortam sana zarar vermiyor mu sergenım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok etkilenmiyorum,hem ben sevyom okan hocayı artıkbu kadar toxicin oldugu ortam sana zarar vermiyor mu sergenım
İyi gibiizlemediğin adamlar için böyle şeyler deme. iyi gibi falan de bari
Hocaya ana baci sovmek sadece 1 ay mi ban?Lemina yazilmiyor ne demek? Hoca sana yemin olsun 1 ay ban yesem de ana baci soverim sana.
Hocaya ana baci sovmek sadece 1 ay mi ban?
maaş kısmı haricinde elmalı falan çok komik geliyor banaFrankowski'yi almayalım diye mücadele veriyodur transfer komitesi
Adam kendini aldıracak ama biraz kasarsa
geçiş manyağı olmak oyun kurgusu menatalite ile alakalı daha çok, berkan taylan cicaldau ile lazio barça vb maçlarında geçiş manyağı olmadık, ha okan hoca aynı sistemle devam ederse sıkıntı olur muhtemelen haklısınTorreira,davinson,osimhen,yunus yok..Bunlar varken bile az maçının ilk 20 dakikası 3-0 geriye düşecektik öyle pozisyonlar verdik..Bu maçta cuesta,kaan,Abdul üçlü savunması önlerinde berkan ya da demirbay dan biri kesin geçiş manyağı olacağız muhtemelen..
Toreyra da cezali, elimde orta saha kalmiyor diyormu orta saha dusmani O. BURUKSanchez cezali diye stoper elimde kalmiyor demis Okan B.
Yok etkilenmiyorum,hem ben sevyom okan hocayı artık
Orta saha deyince '12 kisi' oluyoruz maalesefToreyra da cezali, elimde orta saha kalmiyor diyormu orta saha dusmani O. BURUK