- 31 Ağustos 2021
- 69.557
- 49.777
- 3.258
samiyen efendi görüşülüyor diyorlardakapanmadı mı transfer
ben genel olarak bakıyorum. bugün AVL listesi bitiyor - 11 şubata kadar dönem devam ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
samiyen efendi görüşülüyor diyorlardakapanmadı mı transfer
ligde karşısına cıkacak azman bir forvet tarafından bel çantası yapılacak adam, her hızlı koşan iş yapsa jelert ligde kral olurdu.Cuesta baya videosunu izledim,lig için harika transfer. hızlı rakibini sürekli yakalıyor. Ligde çok severiz. Ama şampiyonlar liginde içimizden geçerler,benim yorumum bu..
20-25 eden bir oyuncu ismi geçince herkes ha hu ediyor total 50 harcayınca kimse ağzını açmıyor ben de bunu idrak edemiyorum. Şu devre arası harcadığımız total paraya bak takıma seviye atlatılabilirdiGS son 3 sezonda ortalama 50m Euro bons ödemis. Bizim para problemimiz yok yönetim problemimiz var. En tepeden aşağıya plansız programsız bir organizasyon
Ben de böyle takip ediyorum :
Oha doğru muSn. Buruk 3 sezonda yaklaşık 150m Euro harcamış transfere![]()
Rollheiser diye arjantinli mi olur
Herif alman kökenli kesin
Gurbo diye tahmin ediyorum bende engelli hattakim yahu
merak ettim ismini söyle de tagleyeyim
Frankowskiyi 6 çok erene 5 verecekler. Bu reziller inşallah bizi şampiyonluktan etmezyok yav hocanın bakış açısı
avrupa listesindeki gariplik - sen leminayı ortasahada kullanırsın stoperde kullanırsın - Cuesta'Yı yazmayıp sallai'yi kanat idye tercih edersin istersen.
ama bambaşka bakış açısıyla gidiyor.
Eren elmalıya para veriliyor ama Frankowski pahalı deniyor bonserviste...
çok garip ortam var şu an.
500 bin euroya al-hıyar diye bir takıma kiralanırCuesta sezon sonu 45 milyona Atalanta yaparsa görecem sizi
samiyen efendi görüşülüyor diyorlarda
ben genel olarak bakıyorum. bugün AVL listesi bitiyor - 11 şubata kadar dönem devam ediyor.