Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta'dan yediğimiz kazık üstüne 5m Eren kazığı girsin de iyice rahatlayalım

ilk yanlış hareketinde ıslıklanırken
'nereye geldim lan ben' ifadesi ansızın yüzünde beliren cuesta

1738871752316.webp

bu transferin güzel yanı tepkilerden sonra bir transfer daha gelecek olma garantisi

Cuesta baya videosunu izledim,lig için harika transfer. hızlı rakibini sürekli yakalıyor. Ligde çok severiz. Ama şampiyonlar liginde içimizden geçerler,benim yorumum bu..
ligde karşısına cıkacak azman bir forvet tarafından bel çantası yapılacak adam, her hızlı koşan iş yapsa jelert ligde kral olurdu.

GS son 3 sezonda ortalama 50m Euro bons ödemis. Bizim para problemimiz yok yönetim problemimiz var. En tepeden aşağıya plansız programsız bir organizasyon
20-25 eden bir oyuncu ismi geçince herkes ha hu ediyor total 50 harcayınca kimse ağzını açmıyor ben de bunu idrak edemiyorum. Şu devre arası harcadığımız total paraya bak takıma seviye atlatılabilirdi

Erenede 5 milyon euro ha??? Inanilmaz valla. Trabzonlular gitsin diye dua ediyor bizimkiler 5 milyon euro veriyor. Bu transferleri yapan onay veren herkes hesap vermeli.

2025-26 sezonunda bu yönetimi istemiyorum. Okan Hoca da avrupaya gitsin

yok yav hocanın bakış açısı

avrupa listesindeki gariplik - sen leminayı ortasahada kullanırsın stoperde kullanırsın - Cuesta'Yı yazmayıp sallai'yi kanat idye tercih edersin istersen.

ama bambaşka bakış açısıyla gidiyor.

Eren elmalıya para veriliyor ama Frankowski pahalı deniyor bonserviste...

çok garip ortam var şu an.
Frankowskiyi 6 çok erene 5 verecekler. Bu reziller inşallah bizi şampiyonluktan etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt