Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.568
- 66.675
- 5.003
Bizimkileri avrupada polise şikayet edebilirler yakında sağ bek sapığı dolaşıyor ortalıkta diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafan iyi mi dostum? Adam kendini silah zoruyla aldirmadi diyorum. Baskiyi alanlara yap diyorumaynen oynayan adama ve maliyeti uçuk olmayan adama baskı yapayım gidip sen de haklısın![]()
Keşke bizde edebilsekBizimkileri avrupada polise şikayet edebilirler yakında sağ bek sapığı dolaşıyor ortalıkta diye
işte buna kazık derim arkadaşBjk Arroyo’nun 50%’sini 6.5m euro karsiliginda almis
Yapamazsa 45 yıl ban yediğinde de ben seni görücem. 31 ağustos 2025te karar verilecek buna.
Hep biz mi yicezişte buna kazık derim arkadaş
aynen git duvarla konuşmaya devam et sen önce biriyle konuşurken sinirlenmeden cevap vermeyi öğren sonra duvar yerine benimle konuşursunKafan iyi mi dostum? Adam kendini silah zoruyla aldirmadi diyorum. Baskiyi alanlara yap diyorum
Neyse duvara konusuyorum. Aynen devam
Beni en çok umutlandıran millli takım arkadaşı olması ve genelde üçlü oynayan takımlarda mutlaka 1 tane kısa atletik yerden oynayan adam oluyor zamanında juve de cacares vardı 1.80 böyle sağ stoper bu işler hiç belli olmazCuesta hayırlı olsun sakin olup beklemek lazım. Futbolda artık isimler oynamıyor Fener daha maliyetli ve çok daha önemli bir kariyer olan Diego Carlos'u aldı ama adam daha 2. maçından 1 aylık sakatlık yaşadı. Keza Zaha, Ziyech, Ndombele gibi büyük isimli oyuncularında katkıları ortada Cuesta daha düşük beklentiyle geliyor ama sahada yapacakları ile herşeyi değiştirebilir. Sanchez'e benzer bir futbol tarzına sahipse ilaç olur tabiki onun kadar iyi olamaz ama benzer işleri bile yapabilse bu ligde çok fark yaratır.
Abi taze yükledim, sen hakettin amaYerry Mina sakat olmasa muhtemelen bu yer cücesini oynatmazlardı.

Rüşvetsiz kaldırdım işte
Şugotten bana bi yollamadın ya sana helal olsun amcaoğlu
ulan eskiden trollükler komik tatlı fln geliyodu bu sefer feci kuruldum forum trollerimize
kulübe verilen hasarın kimse farkında değil gibi geliyor
takip dozajını azaltmak lazım
5. yıldızımızı takarız ve trde futbol sonsuza kadar yasaklanır inşulan eskiden trollükler komik tatlı fln geliyodu bu sefer feci kuruldum forum trollerimize
kulübe verilen hasarın kimse farkında değil gibi geliyor
takip dozajını azaltmak lazım