- 18 Temmuz 2009
- 81.754
- 238.725
- 5.093
3.5a almıştık o ara bir şeyler oldu sonra Şenol yüzünden muhtEreni daha önce kaça bırakıyordu ts sen bilirsin, 4.5 vermişiz 5 diyorlar orta yolda bitecek galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.5a almıştık o ara bir şeyler oldu sonra Şenol yüzünden muhtEreni daha önce kaça bırakıyordu ts sen bilirsin, 4.5 vermişiz 5 diyorlar orta yolda bitecek galiba
Umudumuzu nasıl sevmezsin
rüyaların mı
Mabadını kaldıramıyor, beli dönmüyor. Selçuk inanın gerileme sürecine girmiş bildiğinYalnız ben abdülkerimden çok rahatsızım
Starlik anlamıştır bizimkilerSterling nerden çıktı ve en önemlisi bizim yönetim Sterling'in varlığından haberdar mı?
hemen biz de ordayız babalar falan
Ben de ondan tirsiyorum sabahtan beriAL listesine Lemina yazmamak gibi bir şey yapmayız, herhalde, değil mi?
evet aynen Galatasaray düşmanı şenol bozdu diyorla işi yada febe yine devreye girmiş diyenlerde vardı o dönem3.5a almıştık o ara bir şeyler oldu sonra Şenol yüzünden muht
Necati tarzi tuhaf bi herif yaAhmed bugün iyiydi bu maç iyi geldi ona, üstündeki baskıyı ürkekliği attı diyebiliriz
Tepkilerden dolayı açıklamadılar herhalde. Belki bir kanat bekte yetiştiririz birlikte açıklarız gibi mi yada maç olduğu için maçtan sonra açıklarız hesabı mı?Görüşmelere başlanmıştır demek zorunda değiliz direkt açıklanabilir, lisans çıktıktan sonra bile açıklanabilir.