- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Eren 3.2+ bonusa bitecek gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BendeYalnız ben abdülkerimden çok rahatsızım
Şut tekniği olarak nadir bulunabilecek bi çocuk. Almamız iyi olmuş, iç sahada kapananları açmaya alternatif olduNecati tarzi tuhaf bi herif ya
Ereni bitirip beraber açıklayacaklar gibikardeşim şu stoperi acıklayın
herif iyi topcu
gönderdiğimiz adamlar bonus şartını karşılamazEren 3.2+ bonusa bitecek gibi
bence çizgiye değilde daha çok içe doğru atmalı kendini bunuda zamanla yapar Aslan parçasıAhmed bugün iyiydi bu maç iyi geldi ona, üstündeki baskıyı ürkekliği attı diyebiliriz
Kaleye ne kadar yakın o kadar tehlikebence çizgiye değilde daha çok içe doğru atmalı kendini bunuda zamanla yapar Aslan parçası
İstediği kadar dinlensin çeviklik ve hızlanma kalmamış adamdaApokerim de pek dinlenmedi geçen sene çok sık sakatlandı.3 hafta falan görmesek iyi olurdu ama alkmaar macinda oynayacak herif ya
item basarken önce cöp item yakardıkEreni bitirip beraber açıklayacaklar gibi
Bu adamın İçinde kalan bir şeyler var belki de kanat oyuncusu olmak istiyordu zorunlu olarak stoper oldu kendini tutamıyorAkerim baristan daha cok dribbling yapiyor kafayi yedirecek bu husus bana
eren transferi 4lüye dönme konusunda korkutuyor
+8'den 3 item yakıp +9'a geçirirken yanıp eldekindende olmak...item basarken önce cöp item yakardık
bu stoperi simdi acıklayıp en sona iyi bi sag bek alacagız
Bugüne başka transfer yetişmezTepkilerden dolayı açıklamadılar herhalde. Belki bir kanat bekte yetiştiririz birlikte açıklarız gibi mi yada maç olduğu için maçtan sonra açıklarız hesabı mı?
Ulan senin ben o sakalınıFrankowski gelirse balık hafızalı taraftar modunu açar Yangini keserim
Niye la eren cokmu gölgeyelecek isim sanki o cuesta dan bile gereksiz bir hamle :dEreni bitirip beraber açıklayacaklar gibi
Trina ile atmayı unutmasın bizimkiler+8'den 3 item yakıp +9'a geçirirken yanıp eldekindende olmak...