- 16 Haziran 2010
- 202.813
- 154.536
- 6.838
Berat su Eren Elmali kadar oynayamaz mi? Bosuna 5-6 milyonu hamsilere vermeyelim.
edit: Berat degil, Kadir Subasi demek istedim.
edit: Berat degil, Kadir Subasi demek istedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
29 macında double double yapacak az kaldıBenfica forumunda işler nasıl dostum.
keroyu sevdirdin mi taraftara
bi bok olmayacağını erken fark etmişe benziyorlar ki brumayı çektiler :d
Klasik meybuz sever dursun yönetimi. 2015-2017 dönemi çöpleri toplama zihniyetigülüyoruz ediyoruzda bu kadar para harcayıp erendir cuestadır gibi topçu bile diyemeyeceğimiz herifleri niçin alıyoruz
Hayatı çok hızlı yaşıyor adam
Adana maci kadrosumu bu apo - torreira ve barış cezali oyle iseOsimhen-morata
Barış-sara-lemina-torreira-frankowski
Apo-sanchez-cuesca
Günay
OynamazBerat su Eren Elmali kadar oynayamaz mi? Bosuna 5-6 milyonu hamsilere vermeyelim.
38.5 burdan, 25te sağa sola sordurdugumuz stoper parası var, totalde 63.5 yapar. Osimheni alaydiniz bu parayaJelert €11m
Jakobs €9m
Cuesta €8m
Sallai €6m
Elmalı €4.5m
Toplam €38.5m bonservis bonsular dahil
Bir tane bile net as topçu yok. Bir tane bile aldığından pahalıya satabileceğin topçu yok
İki tane daha Florya olsa yine yetmez böyle para harcamaya. Böyle bir durum kabul edilemez
Artık transfer komitesi toptan gitmeli. Yoksa yazın bunun bin beterini yaşayacağız
Ben de anlamadım girmiş tekrar geliyo herhaldeGelmemiş miydi zaten ?
Hayatı çok hızlı yaşıyor adam
Yok genel buAdana maci kadrosumu bu apo - torreira ve barış cezali oyle ise
Berat ne alakaBerat su Eren Elmali kadar oynayamaz mi? Bosuna 5-6 milyonu hamsilere vermeyelim.
eren solbek o frank sağ kanat bek barışı nerde oynatacaz o zaman
berat kanatBerat su Eren Elmali kadar oynayamaz mi? Bosuna 5-6 milyonu hamsilere vermeyelim.
Geliyo bence sağ altta öyle bi ima varicardi gidiyo