Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta ile Eren'i iade edelim

Goglichidze ile Yusuf'u alalım

Jelert veya Yusuf'tan birini tercih edeceksek ben Yusuf'un kalmasını Jelert'in kiralık gitmesini isterim

Hatip:cuestayı alalım mı
Okan:alalım

Transferi kim yapmış oldu
bence hoca onay vermiş, yönetim trasnfer yapmış oldu o şekilde. ama ayırım yapmak saçma ...yönetim parayı halleder + teknik ekip adamı işaret eder. ama sen ön hazırlığını çalışmanı yapmamışsan geçmiş ola.

isimlere kim gidiyor- menajerden haber mi bekliyorlar vs orasını daha çok merak ediyorum.

almış olsak kap gelirdi sanki ya. alırken korkmayanlar/utanmayanlar açıklarken mi utansınlar?

@Oral Sevmez senin programda cihan aydının evliliği falan konuşuluyor hayırdır ?

bence hoca onay vermiş, yönetim trasnfer yapmış oldu o şekilde. ama ayırım yapmak saçma ...yönetim parayı halleder + teknik ekip adamı işaret eder. ama sen ön hazırlığını çalışmanı yapmamışsan geçmiş ola.

isimlere kim gidiyor- menajerden haber mi bekliyorlar vs orasını daha çok merak ediyorum.

O zaman hatipe yüklenemeyiz

Alalım mı demiş,skuatla okan alın demiş adam da hızlı bir şekilde transferi bitirmiş

bunada gayet okeyim

Frankowski gel-me-li
Frankowski 'nin takımın çehresine renk katacağını hissediyorum
Tıpkı geçen sene aldığımızda çöp ilan edilip , bir savunmacıdan ne beklenir ki denilen Davinson'da olduğu gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt