Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.891
- 22.642
- 1.388
Ben de onu diyom işte Cuesta solda olur mu üçlüde acep.Kaan kenarlarda oynamak için temposuz kalır davi sağ cuesta solda olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de onu diyom işte Cuesta solda olur mu üçlüde acep.Kaan kenarlarda oynamak için temposuz kalır davi sağ cuesta solda olur
bence hoca onay vermiş, yönetim trasnfer yapmış oldu o şekilde. ama ayırım yapmak saçma ...yönetim parayı halleder + teknik ekip adamı işaret eder. ama sen ön hazırlığını çalışmanı yapmamışsan geçmiş ola.Hatip:cuestayı alalım mı
Okan:alalım
Transferi kim yapmış oldu
Gerceklerle yuzlesiyorumBu ne lan
Milli takımda solda oynamış diyorlardıBen de onu diyom işte Cuesta solda olur mu üçlüde acep.
bunada gayet okeyimJelert veya Yusuf'tan birini tercih edeceksek ben Yusuf'un kalmasını Jelert'in kiralık gitmesini isterim
Torreria topçu olmasa eline mahkumdu diyorBu ne lan
Milletin uyumasini bekliyolaralmış olsak kap gelirdi sanki ya. alırken korkmayanlar/utanmayanlar açıklarken mi utansınlar?
1995 denmi yazıyorsun
daha hala anten kullanamı var?
ben hiç kazanmadan evde oturmam yetiyor bu skalaya göreGerceklerle yuzlesiyorum
Dinc cok kafa açtı üstad 25. Dk kapattim@Oral Sevmez senin programda cihan aydının evliliği falan konuşuluyor hayırdır ?
bence hoca onay vermiş, yönetim trasnfer yapmış oldu o şekilde. ama ayırım yapmak saçma ...yönetim parayı halleder + teknik ekip adamı işaret eder. ama sen ön hazırlığını çalışmanı yapmamışsan geçmiş ola.
isimlere kim gidiyor- menajerden haber mi bekliyorlar vs orasını daha çok merak ediyorum.
Frankowski 'nin takımın çehresine renk katacağını hissediyorumbunada gayet okeyim
Frankowski gel-me-li
Tek başına açıklanabilcek bir rezillik değil bu. Sağlam bir ismin yanında arada kaynaralmış olsak kap gelirdi sanki ya. alırken korkmayanlar/utanmayanlar açıklarken mi utansınlar?
bugün 3 kötü ,1 iyi haber aldım.1 tane daha kötü gelmesinMilletin uyumasini bekliyolar