Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yükleniriz baba - hoca al dese bile pazarlığı sen yapıyorsun ederin fazlasını veriyorsun söylenene göre.

orada iş iki taraf içinde önçalışman yok besbelliki - avrupada bitsin , buluruz bir şeyler gibi takınılmış.

Cuestanın alınmaması gerekiyosa okan alma deseymiş

LEMİNAYI VETO ETMEYİ BİLEN ADAM

Cuestayı mı edemedi

Demek ki alınması için hatibi zorladı ki isotçu da 8i verip almak zorunda kaldı

Net bir okan buruk transferidir

Bizim Pragta oynayan bi stoper vardı, noldu o, satmışmıydık

Copa America performansına göre James Rodriguez. 6 maç, haftanın 11'ine 4 kez seçilmiş.
Cuesta'nın performansı büyük yanıltıcı olabilir ki kendi kulübünde yedeğe düşmesinden belli.

Ekli dosyayı görüntüle 278614
Milli takım işi yanıltıcı olabilir. Bir çok oyuncuda olabiliyor bu milli takım, kulüp farkı. Artık geldiyse bakmak lazım ne iyi oyuncular performans vermedi yada kötü beklediğin oyuncular tam tersi katkı verdi.

Bu aralar çok sokağa çıkmıyon galiba

Eskiden İzmir'de sokakta bundan güzel 10 tane görüyom gibi postlar atardın

Bak bu postu attığım gün bir hatun gördüm yemin ediyorum ilk gördüğümde arabanın içinde bağırdım artık. Kıza değil tabi. Öyle sovdüm ortaya. Arkadaş korktu arabayı vuruyordu. Hala aklımdan gitmedi acayip birseydi

1738859865373.webp

Köhn bile jakops ve eren elmalıdan daha iyi bek oyuncusuydu.Durum bu kadar vahim..

Cuesta hazır resmi oyuncumuz olmadan biraz hakaret edeyim.. Abi ben beyinsizim diye bu kadar bağıran bir topçu olamaz bakın bu adam gelsin göreceğiz en ufak zeka kirintisi yok ..
Dany'nin topla arası kötü olan ve daha yavaş halini düşünün işte

aklıma geldi Puyol kısa diye hatırlıyorum. 178 miş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt