- 20 Ağustos 2017
- 23.726
- 16.126
- 1.838
Niye dort mevsim lastik kullanmiyorsun?Hava soğuk kar yağıyor arabamda yaz lastiği var Zar zor eve gittim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye dort mevsim lastik kullanmiyorsun?Hava soğuk kar yağıyor arabamda yaz lastiği var Zar zor eve gittim
Bariz bu mevzu, ortaya koyacaktın hava toplarını alacak bir adamı ya da şu Gürcü çocuk gibi kenar stoper olabilecek birini alacaktın.
Kimseyi alamamışlar bir bu herif gelmek istemiş, neymiş laf yapmayacakmışız, hiç izlemedim izlemicem de, bok gibi çıkacağı o kadar belliki. 10 maç da süre veriyorum 10 maç susucam, görelim bakalım ne çıkacak.
Yedeğe düşmüş adama bir de fahiş bons veriyoruz o da ayrı komedi.
Göreceğiz bakalım. İnşallah Şaban biri değildir. Kolombiya milli takımında oynuyor o da ilginç.Hoca cuestayı çok istemiş
Trollüyor ya oTransfer kapandı mı ? Bilgi var mı? Kerem övet öyle bişeyler demiş @Umut Işık @Oral Sevmez @Hakan Kuzu
Kafa vurmanın en büyük avantajı boy değildir ki, az futbol oynayan biri bunu bilir , fifa oynayanlar ne anlar , kafa topuna çıkmasını bilmektir önemli olan ve zamanlama , Hernan Crespo 1.85 kısa değil ama iki tane 1.90 üstü stoperin arasından yazardı herzaman, Adem Büyük örnekler uzar giderDan burn 2 metre
topa kafa vuramıyor
questa rakibi bozsun yeterli üstüne çıkıp kafa vurmasına gerek yoktur
Sistem takımından stoper alınmazHeliton leziz olurdu
Ne maliyeti var ne yüksek maaşı en kötü onu deneyebilirdik herif izbandut gibi her topu kesiyor yavaş da değil hem
En kızdığın nokta stoper konusunda standartı olan, hava toplarında etkili görece fiziksel olarak forvetleri yıldırabilen Nelsson a neden beş para etmez muamelesi yapıldı. Hem hoca hem taraftar tarafından. Kabak gibi ortada bu adam ısınıp, senin savunmanda oynadığı zaman en azından sokumtrak rakiplerden abuk subuk goller yemiyorduk.Bariz bu mevzu, ortaya koyacaktın hava toplarını alacak bir adamı ya da şu Gürcü çocuk gibi kenar stoper olabilecek birini alacaktın.
Kimseyi alamamışlar bir bu herif gelmek istemiş, neymiş laf yapmayacakmışız, hiç izlemedim izlemicem de, bok gibi çıkacağı o kadar belliki. 10 maç da süre veriyorum 10 maç susucam, görelim bakalım ne çıkacak.
Yedeğe düşmüş adama bir de fahiş bons veriyoruz o da ayrı komedi.
Üstad moderasyon ekipleri amirinin görev tanimi ne@V. Haydar Geven like yerine haha verir misin düzeni bozmayalım lütfen
VOLE de konuşmakta.Trollüyor ya o
Bokunu cıkardı eski acik işin