Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lemina sakat olabilir neden hocaya yuklenildi ki

79111331-166a-4169-99a2-b3defa6dcd4d.webp

Hayatimi mahvettin gs

nelssona talipler: sevilla plden 1-2 takım ve roma

cuesta bu seviye teklif almış mi 25 yaşına kadar
Tabii ki de hayır

Talip olan en büyük kulüp Torino, o da Copa America performansı yüzünden

Fakat yalan değilse bu gençliğinde çok potansiyelliymiş, Kolombiya'nın sayılı wonderkidlerindenmiş

Zaten bunla beraber Genk'e geçen Munoz ve Lucumi iyi yerlere gelmiş. Bu yerinde saymış

profil olarak Skriniardan cuesta geçişi harbi çok sakat ve sağlıksız bir şey ...ki diğer %99 oldu diye yayıldı ortalığıa.

üsütne kim ne dese boş - panikle bayıldılar o parayı işte.
Fener almasa biz almıştık yav işte, bir de bunu aklamamızı bekliyorlar. Dua etsinler Florya'yı falan basmıyoruz.

Lemina 2.5 aydır idmansız mış pehhhh

Takımda sara hariç tüm osları şu an her veride üst üste komazsa ben de en adiyim

Sen citilerin bayernlerin içinden geçen kuzeyin oğlu jelert konakı muhteşem idmanlarınla tarık çamdala çevirmiş adamsın

İdman yapmayıp 3 ay maç oynamayn osimhen gibi insan azmanı senin idmanı yemeden fırtına gibi esiyodu senin idmandan sonra cagneye döndü

İdmanmış hazır değilmiş

Leminayı isteyerek aldırmadın diye medyadaki aparatlarınla şimdiden itibar suikasti yapmaya başladın eğer hazır değil,oynatmam,oynarsa stoper oynar falan diyip bats zaha nelson ziyeş ve niceleri gibi zorbalamaya ve bitirmeye çalışırsan seni kapının önüne koruz

Yettin lan artık

Kerem demirbay ne idman yedi de ne hazırdı da takımı rezil etmek uğruna sahaya sürüp yürümesini izliyosun

O hazır ama lemina değil he

Kesssss

Cuesta kadro dışı değildi takımııyla antrenman yapıyordu. Lemina takımında kadro dışıydı takımı ile yapmıyordu antrenman.
Ne fark eder? Leminanin vucutu gayet fitti, belki kendi hoca tutup antreman yapti

Tipki gönderilecek boey gibi, sonra zorunlulktan oynatti adam tum takimdan daha antremanli cikti!

lemina sakat olabilir neden hocaya yuklenildi ki
Sakatta dememiş ki hoca. Gerçekten kafayı yemiş insanlar. Ya Lemina'nın kadro dışı olduğunu bilmiyorlar yada kadro dışı ne demek onu. 2.5 ay kadro dışı olan bir oyuncunun fizik olarak hazır olmaması oyuncu kendi özel çalışma yapmadıysa zaten yüksek ihtimal.

Olayı şöyle özetleyeyim. 1.94 boyundaki Skriniarı almayı beceremeyip üstüne farklı farklı 10 stoperden veto yiyip, 1.78lik kenar stoper alındı.

Nelsson konusuna girmiyorum bile yarın başkasına da aynısını yapacak çünkü, Davinsonla Apo önde basacak diye Avrupa’da ilk 8e giremedik, önde basınca bir bok oluyor sanki.
Skrinarı istemiştim valla sırf ben kalıbı yüzünden. Çok geç kaldı bizim vasıfsızlar o önemli mevki için. O önde basıp, başarılı olması için 2 tane Boey lazım bize beklerde. Geçen söyledim hoca o ilk geldiğinde kadro dışı yapıp, zorunluluktan oynattığı Boey i arıyor her alınan bekte bugün. Bu vasıfsızlara güvenip, onları övmesi kendini baltaladı, baltalıyor. Demiyorum ben açık açık söylesin ''Böyle yöneticilerin abv, pazara göndersen 2 hıyar alamazlar'' diye ama çıkıp savundukça sinir ediyor.

Allahtan ortasaha inadından vazgeçti

Bu teknik heyetteki arkadaşlar Davidson ve Cuesta aynı anda milli takıma gittiklerinde ne yapcaklar. Kendileri mi çıkıp oynayacaklar, nasıl bir planlama bu, dünyada hang kulüp, aynı anda milli takımdan 2 yanyana stoperi tansfer ediyor. Haaa zaten alternatif yedek diyorsan, ne bk yemeye 8 milyon verdin yedek adama diye soran olmaz mı ?

hakkaten merak ettim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt