Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaklaşık 2 ay.2.5 aydır kadro dışı fizik olarak hazır değildir oyuncu.
Sanmiyorumlemina sakat olabilir neden hocaya yuklenildi ki
Tabii ki de hayırnelssona talipler: sevilla plden 1-2 takım ve roma
cuesta bu seviye teklif almış mi 25 yaşına kadar
bide adım chartı nı alalım.
Fener almasa biz almıştık yav işte, bir de bunu aklamamızı bekliyorlar. Dua etsinler Florya'yı falan basmıyoruz.profil olarak Skriniardan cuesta geçişi harbi çok sakat ve sağlıksız bir şey ...ki diğer %99 oldu diye yayıldı ortalığıa.
üsütne kim ne dese boş - panikle bayıldılar o parayı işte.
Ne fark eder? Leminanin vucutu gayet fitti, belki kendi hoca tutup antreman yaptiCuesta kadro dışı değildi takımııyla antrenman yapıyordu. Lemina takımında kadro dışıydı takımı ile yapmıyordu antrenman.
Sakatta dememiş ki hoca. Gerçekten kafayı yemiş insanlar. Ya Lemina'nın kadro dışı olduğunu bilmiyorlar yada kadro dışı ne demek onu. 2.5 ay kadro dışı olan bir oyuncunun fizik olarak hazır olmaması oyuncu kendi özel çalışma yapmadıysa zaten yüksek ihtimal.lemina sakat olabilir neden hocaya yuklenildi ki
Skrinarı istemiştim valla sırf ben kalıbı yüzünden. Çok geç kaldı bizim vasıfsızlar o önemli mevki için. O önde basıp, başarılı olması için 2 tane Boey lazım bize beklerde. Geçen söyledim hoca o ilk geldiğinde kadro dışı yapıp, zorunluluktan oynattığı Boey i arıyor her alınan bekte bugün. Bu vasıfsızlara güvenip, onları övmesi kendini baltaladı, baltalıyor. Demiyorum ben açık açık söylesin ''Böyle yöneticilerin abv, pazara göndersen 2 hıyar alamazlar'' diye ama çıkıp savundukça sinir ediyor.Olayı şöyle özetleyeyim. 1.94 boyundaki Skriniarı almayı beceremeyip üstüne farklı farklı 10 stoperden veto yiyip, 1.78lik kenar stoper alındı.
Nelsson konusuna girmiyorum bile yarın başkasına da aynısını yapacak çünkü, Davinsonla Apo önde basacak diye Avrupa’da ilk 8e giremedik, önde basınca bir bok oluyor sanki.
bide adım chartı nı alalım.