Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
profil olarak Skriniardan cuesta geçişi harbi çok sakat ve sağlıksız bir şey ...ki diğer %99 oldu diye yayıldı ortalığıa.

üsütne kim ne dese boş - panikle bayıldılar o parayı işte.
Skriniar pavlovic ve cuestanın aynı kişinin listesinde olması imkansız knk.

kimse alınamadı, menajer kitlemesi bi herif geldi.

Okan istemedigi leminayi dislayip oynatmamak icin yol yapmaya baslamis

Göreceksiniz sonra, Avrupa listesine de yazmayacak

Bu herife dur denmeli

Copa america maclari olcu olmaz ya futbol falan oynanmiyo kavga dovus

Dün akşam Brezilya maçının linkini koymuşlardı, hızlandırılmış şekilde açtım izledim. Bir kere maçın çoğunda Brezilya top oynayamamış. Kolombiya takım olarak top oynatmamış, özellikle önde basarak, orta sahada inanılmaz alan daraltarak. O yüzden özellikle ilk yarı stoperlere hiç iç düşmemiş desem yeri.

İkinci yarı başında az biraz baskı yemişler sadece. Açıkçası Brezilya'nın ara ara geldiği dakikalarda da bana o kadar güven vermedi. 1-2 ciddi, 2-3 minor hatası veya şüpheli hareketi oldu 2. yarı, paylaştım burada da görmüşsündür. (Benden önce Hayri paylaşmış gerçi)

Zaten Kolombiya'da da öyle çok güvenilen adam olmadığı, kupa bittikten sonra kesilmesinden belli. Zaten turnuvaya da yedek başlamış, as stoper sakatlanınca 11'e girmiş. Turnuvadan sonra da kesiği yemiş. Son milli arada bir maçta kadroya bile girememiş hatta.

Az önce Genk forumlarına baktığımda da Aralık ayında falan "eski Cuesta değil" yorumları var, geriledi yorumları var. Çeviriden anladığım kadarıyla 1-2 maçta yaptığı hatalardan bahsetmişler. Bazıları maç ritmi bulamadı falan yazmış sanırım. Ocak ayında 1-2 olumlu yorum var, nihayet eskisi gibi bir maç çıkardı falan gibisinden, umarım eski haline geri döner falan demişler.

Ayrılığı söz konusu olunca da yedekte stoper lazımdı, iki gençle oynuyoruz Playoff'ta zorlanıcaz falan diye kızmışlar. 8m kazanmalarına şaşıranlar da var.

Lemina her türlü süre alır ADS maçında, boşuna panik yapmayın.

Ha fiziki durumunu bilmiyoruz vs demek facetime yapıp konuşmamış demek olabilir, Lemina'nın bu yönde bir açıklaması oldu mu
adam terminlde geldi mikrofona yardırdı valla

bu taraftarı özlemişim evde olmak çok güzel - en iyisini hakediyorlar - sahada her şeyi vermeye geldim diye gazladı valla.

ki bence de banko oynayacak - AVL ye yazacaksan zaten AZ maçı öncesi süre almak zorunda. Torreira falan yok deplasmanda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt