Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata - Gardi'nin becerisi
Kutucu - Sahibi, hocasi, oyuncu Galatasarayli. Ona ragmen 1 haftada aciklandi
Lemina - Taraftar baskisi, oyuncunun Galatasaray'a aidiyeti. Ona ragmen 1 hafta surdu aciklanmasi

Ben bu yonetimi sevmiyorum, istemiyorum. UEFA'yi bi daha alalim, ertesi gun yine istifa diyecegim. Allah kahretsin alayini.

Okan buruk kafayı yedi iyice.Aldırdığı oyuncuları 2 ay sonra göndermeye çalışıyordu.Şimdi kendi istemediği alındı diye adamı oynatmayacak:D dünyanın en iyi teknik direktörlerine klüp veya sportif direktör transfer yapıp getirir hocada oynatır.Pep guardiola halandı istemiyordu klüp getirdi taktik değiştirmek zorunda kaldı.
Okan buruk un lemina yı istrmediğini kim söyledi???

Tansel:

Lemina ve Kutucu Galatasarayli olmasaydi onuda alamazdilar

Kavukcu ve Hatipoglu birbirine cok fena girdi

Jelert gelişse bari diyoruz adam 2. Lig takımına karşı sırıtıyor.

Metehan ile birlikte kadroda bu seviyede olmayan iki isimden biri.

Bakın Eyüp ile Yusuf bile değil. Onlar yetenekli en azından ama mental açıdan olgun değiller.

Jelert
Metehan

Hem hemen dağılıyorlar hem de yetenek de yok.

Jakobs ve Sallai ise üretken olmayan profiller. Biri mücadele ediyor sadece diğeri de koşuyor

Icardiyi dondurcaz
GjHOtO6XsAACJz4.webp

Morata - Gardi'nin becerisi
Kutucu - Sahibi, hocasi, oyuncu Galatasarayli. Ona ragmen 1 haftada aciklandi
Lemina - Taraftar baskisi, oyuncunun Galatasaray'a aidiyeti. Ona ragmen 1 hafta surdu aciklanmasi

Ben bu yonetimi sevmiyorum, istemiyorum. UEFA'yi bi daha alalim, ertesi gun yine istifa diyecegim. Allah kahretsin alayini.

su mesele biraz abartılıyor sanki

mutlaka pozitif etkisi olmuştur eski tecrubesinin ama aidiyetin sınayacak bir konuda olmadı

shabab ve biz dışında isteyen de duymadık

shabab olmayınca alabileceği en iyi para bizdeydi ve başka pek talibi de yoktu

Sana soruyorum o zaman

Kerem demirbayın en idmanlı hali mi

Leminanın tekerlekli sandalyedeki hali mi daha fit

Dürüstçe söyle
Her şartta Lemina'yı oynatırım o başka ama sonuçta fizik hazır olmayan oyuncuyu oynatamazsın. Oynatırsan o nedenle sakatlanırsa bu sefer buradan vuracaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt