Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tansel:

Morata icin Gardinin eline ayagina optunuz

Evet Lemina ve Cuesta'nın form durumlarını araştırdım sonuç:

Cuesta'nın ocakta 90 dk süre aldığı 1 maç var diğerinde de 70 dk oynamış, sıçıp batırdığı için bir daha süre vermemişler.

Lemina takımdan ayrılacağını açıklamasına rağmen 6 ocakta süre bulmuş, sonrasında idmanlara devam etmiş, dünün haberinde wolves basını bunu söylüyor. Belki son 1 hafta falan izinlidir.

Bu durumda bilinmeyen bir sakatlık yoksa Cuesta'nın formu sanırım ocak ayında totalde aldığı 170-180 dklık süreden kaynaklı, Lemina 30 dk oynadığı için Cuesta 150 dk falan daha fit.

Eee ? Yani ? Hoca olması ne değiştirecek ? Adaletli mi sence hoca ?

Artı kıvırtırım ben seni, adam gibi konuş !!! Tartışmayı beceremiyorsan adam gibi cümlelerle, git hocanı düşün kendini tatmin et
yok oyle hocaya havale etmek.
sen beni tatmin edeceksin.

Sad Will Ferrell GIF by First We Feast

Tansel:

Morata icin Gardinin eline ayagina optunuz
Şu kolpacıyı taşıma buraya

Leminanın rakamlarını salladığı ortaya çıktı hedef oldu şimdi zemin kaydırmağa çalışıyor

Desene madem transferlerde bokluk vardı abicim sen niye her allahın günü 8 tane alev emojisi atıp yüzbinleri kandırdın beklentiye soktun

Madem haberin var emoji yerine milleti beklentiye sokmayacak şeyler söyleseydin ya

1ve 30.gün arası :beyler 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
31.gün:transferde hep sorunlar vardı şöyleydi böyleydi

Bırakın abi ya

Ederim, sen tatmin olmak istedikten sonra, özelden gel iletişime geç, tatmin edeyim zevke..

Uza git, ne dediğin belli, ne konuştuğun belli, mal mal cevaplar

Cuesta için tek foto bile düşmedi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt