- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Sterling duyumu olursa beni dürtün avatarimdan.ben prison break izlemeye gidiyorum.season 1 episode 10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha iyisi icin bekletiyorlar.cuestayı neden bildirmiyoruz hala

Stoper yok, stoperimsi aldık o da ancak Apo'nun yerine oynar. O yüzden tekrardan 4'lüye karar verip Eren'i ve Frankovskı'yi istiyoruz gibi.Eren e 5 milyon vermek nedir ya 3 lü oynayacaksın birde
Okan hocaya transfer işini bırakılmayacağını cümle alem öğrendi zorla getirip önüne koyacaksın bir süre sonra fayda almaya başlayınca inadı geçiyor.Ahmed kutucuya okan hoca istemedi
- tansel

2-3 sayfa geriye git, anlarsın dostum. Ortalık beyni olmayan tek hücreli dolu???
Kime sinirlendin![]()
paylaşıldı bu, konuyu okumamak ha
Bize ceza aldıracaksın zorla admirim
5 sayda birden atladim bunlar kesin paylasmamistir diye.paylaşıldı bu, konuyu okumamak ha
Frankowski kac yildir duzenli oynayan bir kanat bek ondan 4 lu beki olacagini zannetmiyorum rtaşStoper yok, stoperimsi aldık o da ancak Apo'nun yerine oynar. O yüzden tekrardan 4'lüye karar verip Eren'i ve Frankovskı'yi istiyoruz gibi.
Erenle tatmin olFrankowski gelmeden kapatamayız hayır
altyapinin basina bir alman getiremedikYa bugün skandal yaşandı arkadaşlar
Efe denilen çocuk 65 dk süre alırken
Berat kadir gökdeniz 88de oyuna girebildi
70de 2-3 farkla da öndeydik üstelik
Akla mantığa uymayacak şeyler yaşanıyor bir allahın kulunun ne hesap sorduğu var ne hesap verdiği
Daha iyisi icin bekletiyorlar.
![]()