Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama an itibari ile mobinge son verelim suçlu YÖNETİM VE OKANDIR. Cuestaya başarılar dilerim ergen ergen go home yazanlarada küfür ediyorum içten içe. Bende istemiyordum fakat olan oldu Başarılar dilemek ve umut etmekten başka çaremiz yok. Teşekkürler yönetim vizyonunuz batsın!

Cuesta menajer onerisi
Wagner Pina menajer onerisi

Lemina’yi taraftar aldirdi
Morata
Kutucu

Scout ekibinin listesinden 1 tane oyuncu bile yok. Scout ekibi sadece menajer tarafindan onerilen oyunculari analiz ediyor herhalde.

muhtemelen yönetim onları dinlemiyor

menajerlerle arayi iyi tutuyorlar

bizim scoutlar oyuncu buluyor yoksa

Oyuncuya tepki göstermenin hiçbir faydası yok. Alan yöneticilere çürük domates atın, yumurta atın, onların Instagramları spamlayın... Oyuncuya dokunmayın... Onun suçu değil... Alırsan gelir adam...
o kadar yazdık postlarına gelme diye o da açıp bakaymış biraz.Cengiz bile tepkiden gidemedi tjkye

yönetim vecino olayından ders almış görünüyor. bu sefer taraftarı takmadılar.

Binlerce adam var gittiler genk in yedek stoperine 8m bayıldılar. Allah sizi bildiği gibi yapsın

Bizim scoutlar oyuncu buluyor.

Ancak oyuncu bulunduğunda ya paramız olmuyor, ya kadro genç potansiyelli adam yerine daha olmuş adam ihtiyacı oluyor, ya yöneticiler vizyonlu olmuyor, ya da işte hepsi denk gelirse de başka takımlarla rekabete giriyoruz oyuncu TR'ye gelmek falan istemiyor. Bazen biraz geç kalıyoruz bulduğumuz oyuncular için hamle yapmakta falan filan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt