- 19 Mart 2014
- 29.492
- 30.936
- 2.718
Melihciğim Kaan stoperde bu Cuesta'dan cidden daha iyi oynar. Cuesta yanına pas atamıyor yav.Kaan önce top oynasın ağabeyim yaw.
yaşına göre gerileme inanılmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melihciğim Kaan stoperde bu Cuesta'dan cidden daha iyi oynar. Cuesta yanına pas atamıyor yav.Kaan önce top oynasın ağabeyim yaw.
yaşına göre gerileme inanılmaz
Herif yokluktan milli takıma alınan isim, üstün performansıyla falan değil.milli seviyeye gelmiş 24 taşında türk sol bek kaç verceksiniz kaç beklicek ocakta klübü be
Yav topcunun sucu ne? Git iboyu spamla kavukcuyu spamla marufu spamlaİlk hatasinda instagramina spam atacağım bu cuestanin en güzel dileklerimi hem de
ikiside kendi içinde mantklı gibiSağ beke frankowski mi yoksa Pina mi
Pantolon balığı sever misin?
Okan'a gösterin bunu
Yerry Mina sakat olmasa muhtemelen bu yer cücesini oynatmazlardı.Herif yokluktan milli takıma alınan isim, üstün performansıyla falan değil.
Elmalidan vazgeçip birini sola digerini sağa almak en mantıklısi geldiikiside kendi içinde mantklı gibi
Gittim ben üye olurken klüp tarihiyle ilgili sorular var , tuzaklama , direk bu profil fotosuyla girip kime aldık yazacaktımBen Benfica forumuna gidiyorum.
neyse siz dedikoduya devam edin stese iyi gelir. benim işim gücüm varOlm biraz kafan bassın ya
Hemen muhabbeti boka sardırma
Pina 3 frank 6 dedi samiyenpina + elmalıya 8 verene kadar sadece frankowskiyi alalım iki kanatta da oynuyor zaten adam