Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.568
- 66.677
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mini Rui Costayı görüyorsunnoluyor kaptan olunca?
sigorta mı yapıyorlar?
8 bons 1.5 maaş verdiğin topçudan vasat oyun mu beklersin peki? Senin için ilk 11 transferidir bu ve fark yaratmasını beklersin.
Kötü değil vasat olması beklentisi kötü, hiç de izlemedim adamı fikrim yok ama iyi oynamasına ihtimal vermiyorum.
Kaan Ayhan kadar katkı verir mi tartışılır, Kaan’ın maliyeti 3te 1i ve Türk.
Ben ikinizin söylediğine de hiç karşı değilim.Biz de onu diyoruz düşüşte düşük profil bşr adama bukadar para verip almak fiyaskodur bize as stoper lazımken
Sg yaz direkt benceeren elmalı'ya go home mu yazsam yoksa turkce daha mı etkili olur?
Jakobs 9m
Jelert 9m
Sallai 6m
Cuesta 8m
Bu oyuncularin en az birini kar ederek satacagimizi dusunen var mi. Kaldi ki ilk 3 isimden simdiye kadar dogru durust katki alamadik.
ben de amasyalı sandıydımEren Elmalı İstanbul'lu
Elmalidan vazgeçip birini sola digerini sağa almak en mantıklısi geldi
Pantolon balığı sever misin?
futbolcu da o baskıyı kaldırsın bir zahmet bedavaya oynamıyor , hayatı kurtuldu herifinYav topcunun sucu ne? Git iboyu spamla kavukcuyu spamla marufu spamla
Pina 3 frank 6 dedi samiyen
Eren yerine ikisini alak işte
Cukka varmı o transferde sen ondan bahset, cukka cukkapina + elmalıya 8 verene kadar sadece frankowskiyi alalım iki kanatta da oynuyor zaten adam
Yok kendime gelemiyorum
Ben yatar
lazım olan oyuncu yerine fırsat transferi kovalayıp durduk yaw.
hiçbirine gerek yoktu
20 milyon kalmadı kiEldeki 20 milyon euroyu hiç kimseye harcamamızın nedeni Osimhen başka açıklaması yok
20 milyon euro Osimhen i almak için kasada kaldı