Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.568
- 66.675
- 5.003
Bukadar hobbit alacağımıza okan hocaya boy uzatma ameliyatı yapsak sanki daha karlı olurdu gibime geliyorhobbit sarayım be getirin rıdvanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bukadar hobbit alacağımıza okan hocaya boy uzatma ameliyatı yapsak sanki daha karlı olurdu gibime geliyorhobbit sarayım be getirin rıdvanı
rıdvan gelmısEren Elmali transferi yatmis.
H.o.
Hem iyi birinden olmuşuz hem de 11 milyon girdiBirsey soyleyecem;
Gecen yaz Doue'nin babasina 500 bin euro fazla verseydik suan hala bek transferi aramiyor olurduk![]()
bu kadın yalan söylemez arkadaş
ben ikna oldum cuestayı destekleyecegiz
ben Elmalı hamlesine mantık yürütemiyorum.şu sıkışık ortamda iki bek almamizin hiç mantığı yok
illa alacaksaniz 1 tane düzgün alin
sonra gönderecek adam birikiyor sürekli
niye?Bizimkilerin niye paso ret yediği belli oldu
Hocam minyon seviyor. Karışmayın.Bukadar hobbit alacağımıza okan hocaya boy uzatma ameliyatı yapsak sanki daha karlı olurdu gibime geliyor
Bizimkiler fake atmis, once teklifi yukseltip sonra dusurmusler. Suan Trabzon'a bir daha giremez hale geldiler.rıdvan gelmıs
trabzon bizimdir girer cıkarızBizimkiler fake atmis, once teklifi yukseltip sonra dusurmusler. Suan Trabzon'a bir daha giremez hale geldiler.
Detayları takip et
Trollüğe son ver yeter lanGenkten özür dilenip 15 verilmeli
Ben net eminim, garibime gitmiyor. Dursun özbek Rivayı sattırana kadar göbeği çatladı. O dönem floryayıda satmıştı 3-30 paraya. Sattıktan sonra hemen seçime gitti, seçilemedi, sıkıntı olmadı. Sonra Mustafa Cengiz rahmetli toparladı, Burak Elmas floryayı erden timurla geri aldı, bu adamda nasıl olduysa son dakika seçimi ertelettirerek geldi. Tek amacı floryayı okutmaktı, Erden Timur uzun süre engellemeyi başardı. Sonra tutunacak dalım yok diye gitti. İlk geldiğinde de Dursun transferde milyon milyon verdi oyunculara, 4er 5er senelik fahiş sözleşmeler verdi, taraftarın ağzına bal çaldı, sonra rivayı sattı. Sonra da kaçtı gitti. İkinci gelişinde yine olan/olmayan milyonları harcatmadı Erden, en azından karşılığını sponsorla vsle sağladı da aldı oyuncuları, şimdi oda yok, floryaya çökme işlemide tamamlanmak üzere. Ara transferde aldık mı aldık demek için oyuncu alıyor, 1-1.5 ay daha oyalayabilirse parseli toplayıp uzayacak Dursun ve avaneleri. Okanın umrunda mı bu durum, tabii ki değil. 3.5 milyon eurosunu cukkalıyor, takımda ses çıkartanı kenara hapsediyor, etrafında ona laf etmeyen 13 oyuncuyla seneyi çıkartıyor. Allahtan topçularımız karakterlide dışarı pek birşey denmiyor. Okanın harcadığı futbolcuları saymaya kalksak burdan aya yol olur. 147 milyon euro harcattı adam, ilk 11de 4 net eksik bölge var. Gardi olmasa, Erden olmasa hem bu paraların karşılığı olmayacaktı, hem de başarı gelmeyecekti.abicim ben de ifade edemiyorum bazen kendimi:
garip ortamdan kastım lanet olsun yönetime falanda değil , onlar da var ama :
- Yönetim Gardi ile Morata'yı pıt pıt bitirdi...osimhen / icardi senaryosuna kendini şimdiden hazırladı : Gayet iyi iş olarak bakıyorum
- Sonra yönetim , yazılan çizilene göre "taraftara hediye" diye Lemina aldı. Okan hoca artık ego mu - umursamazlık mı - BAMBAŞKA bir düşünce mi bilmiyorum, AVL ye yazmayacak deniyor. Buda bana şunu sorduruyor - Sportif AŞ yönetimi hocaya "sen sahaya bak , gerisine karışma" modunda mı yoksa hoca bir şekilde yönetime her daim siper mi oluyor - hocanın mantığını çözebilmiş değilim - mantığı demeyeyimde tavrını diyeyim. (Tabii burası gene yazılan çizilene göre - 2.5 saate göreceğiz listeyi)
-SONRA YÖNETİM ve açıklamalrıyla okan hoca , taraftarın görüşünü (tivitter kalabalığı değil) yok sayıp, HİÇ ÇALIŞMA YAPMADIĞI bölgeye SON GÜN menajer kucağına oturarak ULTRA BONSERVİS ödeyerek bir adam alıyor . Oyuncunun günahı yok - ADS maçında sahaya sürsen kims yuhlamayacak, kimse ıslıklamayacak -aksine alkışlayacak. AMA TEPKİDEN KORKUP , bu havada sanki taraftar havalimanı basacakmış gibi üstü kapalı gizli saklı adamı getiriyor istanbula
- Sonra Yönetim ve Teknik ekip , ya jakobs olmadı - jelert zaten cılızdı (bu da Cuesta gibi trasnfer bu arada ) Hoca da tutmadı pek keratayı derkene ELMALI ya - 5M Euro vermeyi kabul ediyor (tekrar- yazılana göre)
- ve en son YÖNETİM kapı kapı - menajer menajer gene bek arıyor ve muhtemelen icardi'yi donduracaklar bunun için.
ve bu süreçte yönetim hoca ile sürekli %100 koordine ve iletişimde öyle mi ? yoksa okan hoca salmış bu konuları ben kadroma bakarım mı takılıyor (bundan harbi emin olamadım 2 güne bakınca)
bu süreç bana çok acayip geliyor - alt coin çöküşü gibi bi 2 günlük grafik misali. daha önemlisi acayip sağlıksız geliyor
geçen sezo devre arasında Boey gitti aman para harcamayalım BB'den çıkacağız (aslında seçim ayağı) diye az para harcadılar - ki auerier'e beleşten para verdiler...bu sezon haftaya ÇIKMIŞ BİR YÖNETİM vaadiyle girecekler ama 8 + 5 + allahbilir ne rakamlar geçiordur çatır çatır savuruyor .
ACAYİP garibime gidiyor.
aşık oldukTrollüğe son ver yeter lan
Sonra adam sıçınca da haberim yok diye geziyorsun
detaylari bosverDetayları takip et