Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kız cuestayı övdükce övüyor
Milli takımda iyi oynuyor zaten oyuncu. Genk'te bu sezon hariç hep düzenli oynamış yani oyuncu burada kötülendiği kadar kötü oyuncu değil. Lakin üç madde var.
- Oyuncu ihtiyaçlarımızı karşılamıyor.
- Oyuncunun geliş zamanı yanlış madem bu alınacaktı o zaman transfer açıldığı ilk hafta alınırdı.
- Son olarak maliyeti çok yanlış. Bu oyuncu 4.5 bonservis 900-1 milyon maaşa gelse yine bu kadar tepki olmazdı. Bu 3 madde oyuncu iyi oynasa bile bu transferi başarısız bir transfer yazar.

1.82 dıyo abla

cok güzel ss almışım kıza ulaştırayım instagramdan profil fln yapmak isteyebilir
Ekli dosyayı görüntüle 278730
20250207_000004.webp

Once 4.5 milyon euro vermisik sonra tekrar dusunmus bizimkiler ve 3 milyon euro yeter de artar demisik.. sanirim compilation videosunu izlemeye baslamis Hatipoglu.

Galatasaray, Trabzonspor'a Eren Elmalı için tekliflerinin 3 milyon euro'nun üzerinde olamayacağını belirtti. Trabzonspor da 'bu rakama satılacak oyuncumuz yok, satmayı düşünmüyoruz.' dedi. (61Saat)

Valla yazın da söyledim, tarihin en yüksek bons bütçesi var doğru kullanılmalı diye

Yaklaşık 75 m euro harcamış olacağız dönem kapandığında, geçen seneye göre daha iyi miyiz bence tartışılır

Şu kadro Bayern ve Manchesterle oynasaydı asla geçen seneki topu oynayamazdı, bariz kalite düştü

Geçen seneki kötü Bayern'den bu sene 7 yerdik muhtemelen...

Vasat/kötü oyuncular eldeki iyi oyuncuların da performansını düşürüyor bu arada. Yani 1-2 maç değil sezon boyu onları taşımak zorunda kaldıkça hem fiziksel hem mental manada düşüş yaşıyorlar. Mesela Torreira da biraz öyle olabilir yani.

TS bir daha Eren gibi bir oyuncu için 3'ü çok zor görür. Sevmiyorum da zaten TS yi.

Once 4.5 milyon euro vermisik sonra tekrar dusunmus bizimkiler ve 3 milyon euro yeter de artar demisik.. sanirim compilation videosunu izlemeye baslamis Hatipoglu.

Galatasaray, Trabzonspor'a Eren Elmalı için tekliflerinin 3 milyon euro'nun üzerinde olamayacağını belirtti. Trabzonspor da 'bu rakama satılacak oyuncumuz yok, satmayı düşünmüyoruz.' dedi. (61Saat)
Böyle bir ciddiyetsizliği bizimkiler bile yapmaz. İnandırıcı gelmedi.

Son 2 gündür transfer gelmesin diye yırtınıyoz, ömrü hayatımda böyle bişey görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt