Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paşadaki eren diri görünüyordu da TS - FB maçından sonra bende bitti Eren Elmalı , Emre Taşdemir derecesinde bakıyorum gibi bir şey
Taşdemir'in sakatlık sorunu olmasa milli takımın değişmez beki olurdu yıllarca, yanlış anlama ama konuya çok sığ bakıyorsun.

Transfer eldeki alternatifi iyileştirmek için yapılır, sen orada kimi kullanıyorsun şu an? Berkan'ı ki bu yüzden orta sahada gösterdiği yedek katkısı ve direncinden de mahrum kalıyorsun, Eren'i dönemin başında 3'e alsan bu daha mı kötü yapacaktı yani her şeyi?

Ben bu yaklaşımlara katılamıyorum, burada sıkıntı Jacobs'da başlıyor, mesela ET dönemi çok eleştirildi geçen sene ama çoğu oynayarak gelen adamlardı takımlarında, sakatlık sorunları falan yoktu, düşüşte olsalar da potansiyelleri yüksekti sen bunun yerine elde bütçe olmasına rağmen Jelert Jacobs gibi profiller getirdiğinde zaten sıkıntı yaşamayı baştan kabul ediyorsun, ee burada da alternatif üretmen gerekiyor.

Berkan'ın suçu ne yani her maç orada oynayıp küfür yiyor.

Bende Gsya küfreden Ercan saatçi ve metin ozulkuyu takip ediyorum.ayrica Ercan saatçi okan burugun kankasi ve her Gs paylaşımını begeniyor

Takım vasatlaştı, yarın Icardi gitse yeri dolmayacak

Yarın Torreira gitse yeri dolmayacak, Davinson gitse dolmayacak, Muslera yerine yine zor

Her gidenin yerine daha kötüsü geliyor, öyle veya böyle Zaha'yı gönderip, Kerem'i gönderip ikisi geçen yıl totalde 40 gole katkı sağlamışken yerlerine 3 gol 3 asist rekoru olan Sallai'yi alıyorsun

Günün sonunda 100 milyon euro maaşlı Cuesta Sallaili bir takım olacağız

yönetimler çok gereksiz yere takılıyor sosyal medya yorumlarına

Taraftarların %80’i ezbere konuşur günlük yorum yapar

Atlet takım atletik takım diye diye kalas dolmaya başladı kadro

Once 4.5 milyon euro vermisik sonra tekrar dusunmus bizimkiler ve 3 milyon euro yeter de artar demisik.. sanirim compilation videosunu izlemeye baslamis Hatipoglu.

Galatasaray, Trabzonspor'a Eren Elmalı için tekliflerinin 3 milyon euro'nun üzerinde olamayacağını belirtti. Trabzonspor da 'bu rakama satılacak oyuncumuz yok, satmayı düşünmüyoruz.' dedi. (61Saat)
Bir kanat bek önerilmiş ya bize sözde 3 milyona. Onun videoyu izleyip bu 3'se Eren'e de 3'ten fazla verilmez demiştir.

futbol barbarlıktır ben buradayım artık

Screenshot_20250207_001307_com.google.android.youtube_edit_198489585693149.webp

Allahım her sabah uyandığımda yanımda şöyle güzel bir yüz görmek istiyorum. Sana geldim yüce mevlam.

Piyasadaki 20-26 yaş arası üst sgviyelerdeoynayan 500 stopere mail ile haber gönderince böyle oluyor.
1-2 saat sonra çok acayip isimler kabul maili gönderecek şaşırıp kalacaklar.
Muhtemelen 3 kişi pc başına oturmuş sen onu sor sen buna yaz diye görev paylaşımı yapıyorlar.
Cevap biraz gecikmeli gelince bunu kim istemişti lan diye birbirlerine bakıyorlardır

Bizim kaynaklarimiza göre mi? Lan 1 insanin boyunu ölcmek bukadar mi zor kaynak maynak

Elemanın boyunu bir kere salağın biri muhtemelen bozuk bir aletle falan yanlış ölçmüş veya ayakkabılı falan ölçmüş atıyorum. Kuyuya o taş düşmüş, şimdi çıkarılamıyor...

Evet de, Cuesta'ya bugünden sövmek bunu nası çözüyor

Cuesta'ya sövsem içim soğumaz acır. Adamın suratı tipi falan. Deliler gibi mutludur şimdi yazık yani
Sövmeye gerek yok, desteklemek için de benim bir sebebim yok

Sallai Jelert Jacobs Cuesta gibi adamların hayatlarını verdiğimiz maaşlarla zaten kurtardık, bir de şakşaklayamam açıkçası, kötü oynarlarsa da söverim.

Jelert bugün Bolululara karşı bile ezildi yani destek olsam ne değişecek bu adama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt