Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_1149.webp

Ulan Hamza’yı alın Eren’e vereceğiniz parayla 18 yaşında +1.90 stoper

Yedeğe düşmüşken niye tm değeri 5 olan adama 8 veriyorsun peki o zaman? Yedeğe düştüyse eskisine göre daha kötü değil demek değil mi? Üstüne de aldığının bilmem kaç katını veriyorsun.
Transfer donemi kapandiktan sonra bizimkiler kazik yemeyi sever. Zaten 1 ay evvel Genk ile gorusmeye gitmis olsalardi 5-6'ya alinirdi en fazla. Suan herkes bizim deli gibi oyuncu aradigimizi biliyor.

Abi 5 milyonu erene vermeyi düşünmeye bile yeltenen takım neden yasine 8 vermiyor ? Gidin onu alın bari

bu arada iki bek istememizi de büyük ihtimalle hocanın 4lü oynamak istemesi olarak yorumluyorum

hocaya burda yöneltilen eleştirilere çoğunlukla katılmam ama benim hocada gördüğüm 2 samimiyetsiz tutum var ki bunlar hakem konusu ve 3lü oynama konusu

hocanın 3lüye hiç sıcak bakmadığı tamamen mecburiyetten oynadığını gösteren 3 delilim var

birincisi başta haftalarca 442 oynadı 3lüye geçmemek için ve en uygun maçlarda bile denemedi

ikincisi icardş sakatlığını bahane edip jacobsda gelir gelmez hiçbir sebep yokken 4lüye döndü ki doğru düzgün bek yokken bile son maça kadar ısrar etti

üçüncüsü de bu sürekli bek aldırma iştahı

şu an takımın 3ü oynamak için 2 adam almasına gerek yok hatta illa alınacaksa sol stoper alınır

ama eren filan gibi bekler isteniyorsa belli ki ilk fırsatta 4lüye dönecek

ha 4lü de oynanır zaten 3lü de mucize taktik değil ama daha kararlı ve samimi bir pozisyon alabilir hoca

şu tutumu öyle taktiksel esneklik gibi durmuyor
Bu dediğine katılmıyorum sağ taraf için çıkan isimler hep kanat bek isimler. Sol tarafa ise yerli kadro derinliği için isteniyor ve 3 yerli var zaten adam akıllı Eren, Rıdvan, Yusuf Özdemir.

352’nin solunda Jakobs, Jelert, Berkan, Baris, Sallai ve Yunus gibi opsiyonlar varken Okan neden israrla yerli sol bek istiyor biri bana anlatsin
Jacobs ve Barış dışında hepsinden daha iyi olacağı içindir

Barış da geride oynamamalı zaten, Jacobs ise sahaya çıkamıyor

Yunus 50 dk falan dayanabiliyor orada oynamaya

Açıkçası sol da kötü sağ da kötü, 3lü oynarsan mecbur barış sağda oynar, sola da sallai kalır

Sallai Barış kanat bekleri mantıklı geliyorsa belki olabilir

3lüde başarılı olup devam edeceğimiz de muamma zaten

Ahlatla kavuk sabah bi kalkıyolar mail adreslerinde 5er tane kabul maili gelmiş

Transfer donemi kapandiktan sonra bizimkiler kazik yemeyi sever. Zaten 1 ay evvel Genk ile gorusmeye gitmis olsalardi 5-6'ya alinirdi en fazla. Suan herkes bizim deli gibi oyuncu aradigimizi biliyor.
Nihayetinde Genk transfer yapamayacak değil mi? Bu da ihtiyaçları yok anlamına geliyor.

İhtiyaçları olmayan adama ederinden fazla bons ve maaş veriyorsun, sana gelip fark yaratacak bir adam mı? Hiç sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt