Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net simariklik başka birşey değil ( dozunda elestirenler hariç )
Günaydın, 2.5 senede sadece bonservise147 milyon Euro harcatip ilk 11in 3 mevkisine oyuncu yazamayan TDye sahip takımın taraftarı😄ki ilk sene aldığımız oyuncuların yüzde doksanı kiralık veya bonservissizdi birde

Uefada guncellenmemis hala sitesinde,

Kimseyede haber vermiyorlar artik heralde hicbir seyi, yeni politikalari boyle galiba.

Galatasarayı bu günlere getiren eleştiri kültürüdür. Biz hüloğ kafasında değiliz. Bizde 6-7 yıl şampiyon olmayan başkan kulüpte barınamaz anında indirilir ki o başkan kötüyse şampiyon yapsa bile indirilir. Burada temel problem yönetim.

Uefada guncellenmemis hala sitesinde,

Kimseyede haber vermiyorlar artik heralde hicbir seyi, yeni politikalari boyle galiba.
Yönetim taraftar icin:
images.webp

Galatasarayı bu günlere getiren eleştiri kültürüdür. Biz hüloğ kafasında değiliz. Bizde 6-7 yıl şampiyon olmayan başkan kulüpte barınamaz anında indirilir ki o başkan kötüyse şampiyon yapsa bile indirilir. Burada temel problem yönetim.
6-7 yil olamazsan indir zaten
Adam 2 sene sampiyon yapmis ama edilen küfürlerin haddi hesabi yok, buda net simarikliktir

6-7 yil olamazsan indir zaten
Adam 2 sene sampiyon yapmis ama edilen küfürlerin haddi hesabi yok, buda net simarikliktir
Boku çıkartılıyor biraz leminayı kadroya yazmak gerek ama stoper eksiğin var orta sahada kör topal adamın var stoper ve bek eksiğin gün yüzü gibi ortada mecbur cuesta ve sallai yazarsın oraya kaçarı yok o işin

Torreira cezalı ilk maçta. Leminayı almıyor okan bey
bu okanın şalai aşkı beni bitirdi artık adamı nereye koysa orada oynayamıyor ne ileride var ne geride var hala şalai de şalai ne iş bilmez adamsın bitirdin bizi be beceriksizliğiniz yüzünden transferin son günü bir ton para döktünüz adama adam akcabat sebatta zor oynar Galatasaray forması giydiriyorsun her maç.

Menejer f5 li olabilir Ahmet bulutta Beşiktaşlı kaçtane topçu getirdi yapacak bişey yok buna he bizimkiler adamla aşk yaşıyorsa o ayrı

Avrupada azyi kaza bela gecer sonra eleniriz zaten o yüzden kim girdi kim girmedi listeye pek bir önemi yok. Lig sampiyonlugu herseyden önemli slye katılıp orda ilk 24 yaparsak 50m euro gibibi gelir elde ediyoruz yapılan saçma harcamaları anca öyle rölanti edebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt