- 6 Eylül 2014
- 93.327
- 64.216
- 4.608
Ağa bu adam süre bulamayacak biliyon di mi1 gol 2 asist, muazzam oyun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağa bu adam süre bulamayacak biliyon di mi1 gol 2 asist, muazzam oyun
Yusuf’a forma şansı vermez zaten ardaya kiralasa daha iyi olur1 gol 2 asist, muazzam oyun
Günaydın, 2.5 senede sadece bonservise147 milyon Euro harcatip ilk 11in 3 mevkisine oyuncu yazamayan TDye sahip takımın taraftarıNet simariklik başka birşey değil ( dozunda elestirenler hariç )
Cuesta, Sallai , Morata muhtemelenListeye kim yazıldı hala onu goremedim
sakatlık sorununu bilmiyorum.Onun dışında rıdvan erenden iki gömlek üstün futbolcu.,Rıdvan, Eren'den fersah fersah geride bir oyuncu... Bu yaşında daha ayakta duramıyor, koşamıyor... Bizim Kadir miydi neydi o bile daha iyi olabilir güncel halleriyle...
Yönetim taraftar icin:Uefada guncellenmemis hala sitesinde,
Kimseyede haber vermiyorlar artik heralde hicbir seyi, yeni politikalari boyle galiba.
6-7 yil olamazsan indir zatenGalatasarayı bu günlere getiren eleştiri kültürüdür. Biz hüloğ kafasında değiliz. Bizde 6-7 yıl şampiyon olmayan başkan kulüpte barınamaz anında indirilir ki o başkan kötüyse şampiyon yapsa bile indirilir. Burada temel problem yönetim.
Boku çıkartılıyor biraz leminayı kadroya yazmak gerek ama stoper eksiğin var orta sahada kör topal adamın var stoper ve bek eksiğin gün yüzü gibi ortada mecbur cuesta ve sallai yazarsın oraya kaçarı yok o işin6-7 yil olamazsan indir zaten
Adam 2 sene sampiyon yapmis ama edilen küfürlerin haddi hesabi yok, buda net simarikliktir
Küfür etmek doğru olmayabilir ama eleştirmek herkesin hakkı şımarıklık diye bir şey yok.6-7 yil olamazsan indir zaten
Adam 2 sene sampiyon yapmis ama edilen küfürlerin haddi hesabi yok, buda net simarikliktir
bu okanın şalai aşkı beni bitirdi artık adamı nereye koysa orada oynayamıyor ne ileride var ne geride var hala şalai de şalai ne iş bilmez adamsın bitirdin bizi be beceriksizliğiniz yüzünden transferin son günü bir ton para döktünüz adama adam akcabat sebatta zor oynar Galatasaray forması giydiriyorsun her maç.Torreira cezalı ilk maçta. Leminayı almıyor okan bey
Elestirenlere birsey demiyorum zatenKüfür etmek doğru olmayabilir ama eleştirmek herkesin hakkı şımarıklık diye bir şey yok.