Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derrick Köhn'e yapılan haksızlık iyice ayyuka çıkıyor yerine 15 milyon verip 2 adam alıcaz ve ondan iyiler mi şüpheli iyiliğini geçtim biri oynamıyor bile zaten

Takimi destekleyip basirili surec icin taraftarlik yapmak ile yonetim yuzunden her seyde elenelip, sezonu verelim pes etmisligi cok karisiyor taraftar kitlesinde

Transfer dönemi bir an önce bitse keşke. Bunlar Eren'i filan da alacak yoksa.

Biz 3luye donmeyecek miyiz yav eren ne isimize yarayacak? Erenin tek ise yarayacak yönü rakibin gecis hücumlarında hızıyla savunma yapması olabilir onun dışında hiçbir işimize yaramaz

okan hoca dönemindeki bonservis ödedenen-kazanılan farkı -30 milyon euro civarında

bu öyle büyük bir rakam değil 3 senede ki muhtemelen nelsson zaniolo ve köhn ile bu artıya döner

dolayısıyla mutlak rakamlar ile şu kadar para harcatmış eleştirisi tam yerli yerine oturmuyor

ancak hocaya ve sadece ona değil bu 3 senede görev alan yönetime şu eleştirileri yöneltebiliriz

birincisi para eden adamların hemen hemen tamamı bu yönetim ve hocadan önce alınan oyuncular

3 senedir zannediyorum yusuf dışında doğru düzgün yatırım yapılmadı para edecek

sarada da yüksek bir kar zor bence

sürekli hazır tüketme üzerine, isim üzerine, şaşa üzerine kurulmuş bir transfer anlayışı var 3 senedir yönetimde

hocada ise hemen herşeyi transferle çözme anlayışı var

mesela geçen sene angelino varken 1 kere bile 3 lü denesek veya başka bir yol bulsak belki bu kadar fazla sirkülasyon olmayacaktı

sürekli pazara çıkıp elma alacakken aaa burda armut varmış deyip onu alıp geliyoruz

Dun iyi ki erken yatmisim

40 sayfa gezdim elle tutulur 1 haber yok

Jakobsun instayi kapatmasi sıkıntı ama

Demek ki topcular kendi iclerinde taraftari elestiriyor

Muslera’yı ıslıklayanlar - cuesta’yı boklayanlar - cuesta uzerinden davinson’a msj atanlar - jakobs’u gomenler - bats’ın kacmak istemesi - efe’ye twitter’da torpilli yazanlar - nelsson’un küstürülmesi vs. vs.

Hepsi bir araya gelince huzursuzluk kacinilmaz oluyor

Sezon acil bitmeli ve erden baskan gelmeli

Ereni alsinlar zaten bize dayanikliligi yuksek bir sol bek sart
8-9 milyona sol bek aldık. Adam kronik sakat ve kısıtlı yetenekli bir adam. Daha opsiyonunu bile aktif etmediğimiz adamın yerine 0 yetenekli, tek olayı sürekli koşmak olan yerli bir sol beke 5 milyon veriyoruz.

Sonuç olarak maddi olarak geri dönüşü olmayan 2 adet yeteneksiz sol beke 14-15 milyon euro veriyoruz aynı sene içerisinde.

Sonra biz yöneticilere namussuz haysiyetsiz deyince suçlu oluyoruz. Bunlar hırsız, bunlar arsız, bunlar Galatasaray düşmanı.

Bunları divanda falan rezil etmeyen Genel Kurul'un da Allah belasını versin.

Erden Timur'a neler ettiklerini biliyoruz sonuçta.

Rashica elinde iken gidip ziyech ve sallai aldırdi sonuç zarar hemde ne zarar.
Boey satıldı yerine aurier jelert koydun aldığın katkı 0
Sol beke adekuphe kohn angelino jakops aldırdın aldığın katkı gene 0 .
Aldırmayın hocamıza artık oyuncu özellikle sağ sol bek hep karavana oluyor .
Yönetimin aldırdığı Yusuf demir Eyüp aydın ve gokdeniz e ise forma vermeyip sürekli efe akmani oynatıyor şimdi daha yeni gelmesine rağmen leminaya sarmış.
Topu oyuna sokamiyoruz hocam cuerta da gelince daha kötü de olacak şimdiden söyleyelim

Cuesta'nın iyi çıkma ihtimali yok arkadaşlar Kolombiya ve Ekvador futbolunu son zamanlar çok takip ediyorum Kolombiya'nın 2003-2004-2005-2006 jenerasyon çok iyi stoperleri geliyor bu oyuncu muhtemelen milli takıma da giremeyecek para harcamayı bilmeyen plansız futbol yönetimi ile 3m 'lik Westerlo'da bile oynayamayacak adama 8m bonservis verdiler gerçekten büyük iş bilmezlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt