Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın, 2.5 senede sadece bonservise147 milyon Euro harcatip ilk 11in 3 mevkisine oyuncu yazamayan TDye sahip takımın taraftarı😄ki ilk sene aldığımız oyuncuların yüzde doksanı kiralık veya bonservissizdi birde

Bu ligde şampiyon olmak bu kadar kolaysa fener olurdu 3 senedir

Jelert sallai jakops tutmamış iken daha ayağına top değmemiş leminaya aba altından sopa gösterdi hocamız .
Taraftarı karşısına aldı bu hareketi ile .

onu bunu bilmemde bu yönetim , 2022 den beri devam edenlerle beraber her başarı senaryosunda , "bakın gördünüz mü" modunda o süreçte yaptığı bütün hataları kapatmış gibi davranıyor .

5inci yıldız vs işlerinde de aslında arkaplanda florya kemerburgaz projelerindeki işlerde bir halt yerlerse , başarı onuda kamufle edecek endişem var.

asla güvenemiyorum şahıslara şu an. Gene aynı argümanları sayfa sayfa yapmaya gerek yok riva vs vs ama yani hiç güven vermiyorlar, iletişim kuramıyorlar.

Taraftarla koparsan pimi çekmiş olursun , yakın zamanda da patlar. Ben bildim bileli bu hep böyle.

Ne haksızlık yapılacak adam bir halt yaptığı yoktu uçup kaçıyordu sanki
beklenen seviye değildi oyun olarak - gösteremedi kendini ama 4lüde zorlandı (herif kanat bek - tıpkı angelino gibi aslında)

ama Uğur'un dediğine şurdan katılıyorum Köhn özelinde değilde - ucuz maliyetli adamı (fit ve maç kaçırması yoktu) kontenjan için gönderip yerine 13 maç kaçırmış pahalı adam getirmiş olmak bence eleştiriyi hak ediyor.(yarım sezonluk sürçte daha büyük artısı mı vardı - bence yoktu)

Köhn'e haksızlık kendisine değil tam olarak benim bakış açımda. tutmasa bile ucuz maliyetliydi , haliyle elinden çıkarmanda kolaydı.

jakobsu şimdi istesende yollayamazsın , sanmıyorum.

keza jelertte öyle - doue meselesi sonunda alındı pahalıya (Cuesta gibi) . şimdi tutmadı etmedi desen yollaman zor yüksek bonservis verdiğin için. maliyeti yüzünden de taraftarın gözüne anormal batıyor Jelert. Ucuz yatırım olsa kiralıkta verirsin, sonra meyvesini toplayabilrisin vs . bu hiç yapılmıyor.

Yönetime kızıyorum o açıdan - hoca bu maliyetlere nasıl OK veriyor onuda tam oturtamadım kafamda (ya da artık banane ya parasını yönetim düşünsün modunda da olabilir bilemem)

bu okanın şalai aşkı beni bitirdi artık adamı nereye koysa orada oynayamıyor ne ileride var ne geride var hala şalai de şalai ne iş bilmez adamsın bitirdin bizi be beceriksizliğiniz yüzünden transferin son günü bir ton para döktünüz adama adam akcabat sebatta zor oynar Galatasaray forması giydiriyorsun her maç.
Antep maçında ayakta kalan tek adam. Biz başka bir maç mı izledik renktas

Bu ligde şampiyon olmak bu kadar kolaysa fener olurdu 3 senedir
Erden Timur gibi bir yöneticinin yüzde biri ve biat değilde eleştiri kültürünün yüzde biri fbde olsa, fark 3 yıldız olurdu. Para problemi yok fbde. Okan Erden beyin ekmegini yiyor. Asırlık Galatasarayin en çok para harcanan döneminde TD. Emeği var, yok sayamam, ama bu şartlarda ortalama her TD başarılı olurdu, İsmail kartalın az buçuk tdlik yapmasıyla 99 puan aldığı ligte.

rize sus payını almış Abdulkadir Ömür'ü bedava kiralamışlar maaşını da Hull City ödeyecekmiş
Bizim maçta oynasın diye direkt kırmızı gören Ghezzal 1 maç aldı.

Amir Hadzıahmetovic BJK'yi üzmemek için geri verildi.

Hülle City'de şike payı olarak Ömür'ü bedava kiraladı ki GS maçı öncesi kadro zayıflamasın daha çok.

Muhtemelen AZ bizi eleueceği için Avrupa listesinde kim olmalı diye fazla düşünmeye gere yok.

Abdulkerim tam 1 yıldır fecaat durumda adam düzelmiyor, Berkan o bölge için yetersiz. Bu görülmesine rağmen, takımın en büyük ihtiyacı Sol ayaklı Sol stoper transfer edilmedi. Bunu yapamayan yönetim de, bu transferin yapılması için baskı yapamayan hoca da tarih önünde yargılanacaktır...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2023 ideal kadro planlaması

Muslera-Boey-Nelsson-Apo-Dubois-Oliviera-Torreira-Mertens-Rashica-Kerem-Icardi

2024 ideal kadro planlaması

Muslera- Boey(Kaan) - Nelsson(Davinson) - Apo - Angelino (Köhn) - Torreira - Demirbay - Mertens - Barış (Ziyech) - Kerem (Zaha) - Icardi

2025

Muslea - Kaan (Sallai, Jelert) - Davinson - Apo - Jakobs (Berkan, Barış, Yunus) - Sara - Torreira - Mertens (Yunus) - Osimhen(Bats) - Icardi(Morata)

Planlamanın yıl yıl nasıl sıçtığını görüyoruz, ilk sezon ideal 11’i ilk yarı bittiğinde sayardın, geçen sezon taktik sayılır bazı bölgelerde alternatifler yüzünden kararsız kalırdın, bu sezon kim nerede oynuyor belli değil Jelert, Sallai, Barış, Berkan, Yunus, Kaan gibi oyuncuları 4-5 bölgede kullanıyor

Lemina yerine avrupa listesine cuesta yazilmasi bayagi komik. Lemina ve morata listeye banko yazilir, cuesta ve sallai arasinda bi tercih yapilir

Piyasada en düzgün bulduğum kişilerdendir, izlemedim ama izleyen olursa özet geçebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt