Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_8177.webp

Hıza bakar mısınız mbappeden 7 puan düsük

Benim anlamadığım biz şimdi 3 lü oynarsak kanat bekler ofansif mi olacak defansif mi? Barış bir tarafta diğer tarafta yeni gelen olursa yunus yedek kulübesine gider jakobs u konuşmuyorum bile o zaten yok piyasada. Gelen adamın zaten ciğersiz olup sürekli ileri geri koşması gerekiyor. Frankoeski bu minvalde doğru kişi mi? Bilmediğimden soruyorum.

29 yasında oynadığı en büyük takım lens olan adam neden bu kadar hype yarattı anlam veremiyorum. İnsallah denildiği kadar iyi topcudur yoksa kadro şişiyor boştan yere sezon sonu icin manevra imkanımız kalmayacak sıkıntı o

Samimi söylüyorum keşke Cuesta yerine Calvo'yu alsaydık Hatay'dan bence çok daha iyiydi maliyeti 10'da 1'i filan olurdu ve muhtemelen daha çok performans verirdi hem de Apo'nun formu yükselebilirdi belki

Gelsin de bari bir tane disiplinli oynayan topçu olsun, hakkında hiç fikrim yok bunun da.

Uzun yıllar FM oynayan biriyim özellik puanlandırma konusunda çok başarılı olduklarını düşünüyorum.

Frankowski'nin en önemli iki özelliği Takım Oyunu ve Çalışkanlık olarak belirlenmiş. Özellikle 3-5-2 nin kanat beki profiline çok yatkın bir oyuncu, Barış gibi sağ-sol fark etmeksizin oynayabilir.

Belirtilen bonservis şartlarında alınabilecen en iyi oyuncu bizim için. Dubois yıllık ücret olarak 2.1'e gelmişti, Frankowski normal düzende 1.8-2 arası ikna edilebilir. Maksimum 2.2 civarı da rahatlıklar gelir zaten.

Zalewski'de bu sistem için en uygun oyunculardan biriydi ama alamadılar.

Müdahale kalitesi düşükse üzücü.
Valla kerom hiç izlemedim. Hiç videosunu da izlemedim. Tam bir kapalı kutu. Zamanında çok güvendiğim adamlar bana hayal kurdurtan adamlar rezalet çıktı, hiç ummdıklarım çok iyi çıktı. Şöyle 4-5 maç adama fokuslanıp izlemek lazım bundan olur ya da olmaz diye. Mesela ilk sezonundan sora Barış ın kafayı kaldırmaması umutlarımı azaltmışken bir anda müthiş bir oyuncuya dönüşmesi çok şaşırtmıştı beni. Bu tamamen oyuncunun karakteri ile alakalı. Çalışkan disiplinli birisi ise herşeyin üstesinden gelir. Ama yatayım paramı alayım derdinde ise çok beter de olabilir.

Sag kenar beki gelirse bir oyuncuyu gondermemiz lazim. Kontenjan yok cunku.

Sag kenar beki gelirse bir oyuncuyu gondermemiz lazim. Kontenjan yok cunku.
O bir şekilde hallolur da sağ bek gelirse Eren falan büyük ihtimal olmaz. 11 de barış oynar yedeği jakobs olur. Ya da jokobs gider eren gelir yedek olarak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt