Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla kerom hiç izlemedim. Hiç videosunu da izlemedim. Tam bir kapalı kutu. Zamanında çok güvendiğim adamlar bana hayal kurdurtan adamlar rezalet çıktı, hiç ummdıklarım çok iyi çıktı. Şöyle 4-5 maç adama fokuslanıp izlemek lazım bundan olur ya da olmaz diye. Mesela ilk sezonundan sora Barış ın kafayı kaldırmaması umutlarımı azaltmışken bir anda müthiş bir oyuncuya dönüşmesi çok şaşırtmıştı beni. Bu tamamen oyuncunun karakteri ile alakalı. Çalışkan disiplinli birisi ise herşeyin üstesinden gelir. Ama yatayım paramı alayım derdinde ise çok beter de olabilir.
Aynen çok doğru bir yorum. O kadar analizci, transfer komitesi vb. çok iyi uygulayan kulüpler bile yanlış transfer yapabiliyorlar.

Misal Cuesta tam tersi güzel bir etki yapıp katkı verebilir ama alınış şartları ve mevcut duruma bakıldığında kesinlikle yanlış transfer/yatırım. Lemina ise bence şu an en doğru transferimiz ama bakalım sahada bu durumu görebilecek miyiz.

Diğer örneğim ise Angelinho, geldiğine inanamamıştım açıkçası, çok üst seviye bir oyuncu. Ama buradaki maç performansını hatırlıyorum, bir türlü oturmadı.

Ben de Konyalı biri olarak Abdülkerim'in bu seviyeleri göreceğini hiç düşünmemiştim. Özellikle geçen seneki ŞL maçlarını çok iyi oynadı, 2 senedir de pas konusunda çok etkindi. Bu sene maalesef biraz körelmiş durumda.

Bende oyle dusundum ama bunun icin Avrupa'yi de bir nevi feda etmemiz gerekiyor. Yusuf cok birsey oynadigindan degil, Yusuf'u da o listeden cikarmis oluyoruz bu durumda ve zaten dogru duzgun ofansif (kanat) oyuncu kalmadi elde UEFA listesi icin o bakimdan. Her mac yine Baris ve Yunus oynayacak yani tabi gidebildigimiz yere kadar.
Kalsa da oynamaz zaten ya, ben olsam başta icardi'yi dondururdum zaten de neyse

Aynen çok doğru bir yorum. O kadar analizci, transfer komitesi vb. çok iyi uygulayan kulüpler bile yanlış transfer yapabiliyorlar.

Misal Cuesta tam tersi güzel bir etki yapıp katkı verebilir ama alınış şartları ve mevcut duruma bakıldığında kesinlikle yanlış transfer/yatırım. Lemina ise bence şu an en doğru transferimiz ama bakalım sahada bu durumu görebilecek miyiz.

Diğer örneğim ise Angelinho, geldiğine inanamamıştım açıkçası, çok üst seviye bir oyuncu. Ama buradaki maç performansını hatırlıyorum, bir türlü oturmadı.

Ben de Konyalı biri olarak Abdülkerim'in bu seviyeleri göreceğini hiç düşünmemiştim. Özellikle geçen seneki ŞL maçlarını çok iyi oynadı, 2 senedir de pas konusunda çok etkindi. Bu sene maalesef biraz körelmiş durumda.
Konya da görüşürüz:)

Yok abi yok ben bu Cuesta işini aşamıyorum ya ulan Bjk kadar olamadınız mı lan 2 milyona Marcelo buldu adamlar, fener beleşe dijiku buldu, 8 milyon avrupa piyasasında çok para değilmiş birincisi koyayım avrupa piyasasına bizim lig şampiyonluğundan elde ettiğimiz gelir bu, ikincisi de para olmadığı yalan bakalım mesela bu Lille 5 milyon ve altına üç beş tane topçu almış oynatıyor, geçen biz sağ beke 10 milyon verip alırken bir arkadaş attı burada 4-5 milyona Porto morto üç beş takım sağ bek almış ve oynatıyorlar. Biz iş bilmez ve ahmağız piyasa yüksek değil.

Cuesta muhtemelen 3/4 milyon civarına rahatlıkla transfer edilebilirdi. Oyuncu 1 milyona da rahatlıkla okey verirdi. Bu transferde buram buram komisyon kokuyor maalesef. İbrahim Hatipoglu kulüpten en erken zamanda uzaklaştırılmalıdır. Bu kadar iyi niyet fazla bu adam kulübü suistimal ediyor. YAZIK.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok abi yok ben bu Cuesta işini aşamıyorum ya ulan Bjk kadar olamadınız mı lan 2 milyona Marcelo buldu adamlar, fener beleşe dijiku buldu, 8 milyon avrupa piyasasında çok para değilmiş birincisi koyayım avrupa piyasasına bizim lig şampiyonluğundan elde ettiğimiz gelir bu, ikincisi de para olmadığı yalan bakalım mesela bu Lille 5 milyon ve altına üç beş tane topçu almış oynatıyor, geçen biz sağ beke 10 milyon verip alırken bir arkadaş attı burada 4-5 milyona Porto morto üç beş takım sağ bek almış ve oynatıyorlar. Biz iş bilmez ve ahmağız piyasa yüksek değil.

Bir aydir Skriniar ve Mikataudze pesinde kostular. Hic mi B plani olmaz arkadas? Amatörlükte cigir aciyor bizim yönetim.

1000063489.webp

Henüz listeyi açıklamadığımıza göre kesin bi bok yedik ve tepki gelmesin diye açıklanmıyor..

Bende oyle dusundum ama bunun icin Avrupa'yi de bir nevi feda etmemiz gerekiyor. Yusuf cok birsey oynadigindan degil, Yusuf'u da o listeden cikarmis oluyoruz bu durumda ve zaten dogru duzgun ofansif (kanat) oyuncu kalmadi elde UEFA listesi icin o bakimdan. Her mac yine Baris ve Yunus oynayacak yani tabi gidebildigimiz yere kadar.
2 ihtimal var yav

ya yusufu içeride kiralayacaksın oynasın süre alsın kafasında (evet avrupada -1 adam demek)

ya da icardi dondurulacak sakat olduğu için herhangi bir liste işi etkilenmeden - ama bunun sonrada 15 i 14 e düşürme gibi bir handikapı çıkarmı yaz zamanında trasnferi etkileyecek şekilde muamma.

Bir aydir Skriniar ve Mikataudze pesinde kostular. Hic mi B plani olmaz arkadas? Amatörlükte cigir aciyor bizim yönetim.
Ya abi hiçbir şey yapamadın tamam sıçtın bari kabul et git kabul ediyorsa 1 milyon maaşla filan Denayer getir etmiyorsa da ettir yani yöneticiliğin esprisi nerde mesela bu 15 milyon yükümlülük bize ne getirecek bu adamın 8 milyondan fazlaya satılma ihtimali mi var hadi satılmasın tamam da ne performans vereceği de tamamen soru işareti niye yaptın abi bu transferi niye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt