Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.648
- 14.491
- 2.623
Bir sağ bek oyuncusu indirin artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yok Konyalı da değilim ama orada bir şirketle anlaştım artık daha uzun süreli orada olacağım. Mühendisim.Kombine var mıMeslek nedir?
Evet bu calvo hem icardiyi hemde osimhen i güzel müdafaa etmisti Konya ve hatayda ikenSamimi söylüyorum keşke Cuesta yerine Calvo'yu alsaydık Hatay'dan bence çok daha iyiydi maliyeti 10'da 1'i filan olurdu ve muhtemelen daha çok performans verirdi hem de Apo'nun formu yükselebilirdi belki
Sakat Icardi ve oynatıllmayacak Yusuf'a kontenjan harcanması deli saçması.Turkiye icerisinde bir takima gider mi bilemiyorum.
Bu saatten sonra 2 yabanci gelmeyecek zaten Muratcim. Oyle bir beklenti varsa bosuna yani.Sakat Icardi ve oynatıllmayacak Yusuf'a kontenjan harcanması deli saçması.
3'lü oynayacak isek hala alınabilir. Apo zaten formunun dibinde, Hatay düşmüş üç beş ne sıksan alabilirsin, Yusuf, Jelert, Icardi bunlar boşa kontenjan bu sezon için çok kolay çıkılabilir.Evet bu calvo hem icardiyi hemde osimhen i güzel müdafaa etmisti Konya ve hatayda iken
Dünyanın en beceriksiz yönetimi Eylül ayında bile yapamadığı hamleleri Şubat'a taşıdı ve hala boş mevkileri doldurabilmiş değiller. Derhal istifa etmeleri gerekiyorBu saatten sonra 2 yabanci gelmeyecek zaten Muratcim. Oyle bir beklenti varsa bosuna yani.
Artik bu kadro planlamasini ve transfer gorusmelerini bir yabanci profesyonele, networku genis ve is yapma becerisi yuksek bir sportif direktore verilmeli.Dünyanın en beceriksiz yönetimi Eylül ayında bile yapamadığı hamleleri Şubat'a taşıdı ve hala boş mevkileri doldurabilmiş değiller. Derhal istifa etmeleri gerekiyor
Arda Turan’ı kiraladık 1 sene Manisa’ya oradan dönüşünde canavar gibi futbolcu oldu
Zorluk görmeden başarılı olunmaz.
Genç futbolculara bunu anlatmak gerekiyor
Şimdi gitmezlerse zamanla körelecekler oynamadıkları için
Zaten 7 istiyorlar diyorlardı12 falan verilmez Fran’a
6-7ye olacaksa olsun olmuyorsa da Pina’yı al geç başka bir şey olacağı yok zaten