Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahım bu hayırlı cuma niyetine sen ismini besmeleden alan sevgili kulun Abdulkerim Bardakcıyı yine geldiği ilk sene gibi oynat yarrabim

Bu adamlar yerini dolduramadı bari sen kadri şevkatinle bize bir mucize yar et yarrabim.

Sen Barış ve Yunus kullarına sağlık ve güç ver yarrabim.

Allahım sen gavur olsada şu Mertens kuluna son 4 ay güç kuvvet ver yarrabim. İyilikleri ile meşhur bu kuluna sende bir iyilik yap yarrabim.

Bu münafık, beceriksiz, günahkar, kibirli, cahil, kültürsüz, sinsi sorumluların günahını 40 milyon Galatasaraylıdan çıkarma yarrabim.

Hayırlı Cumalar

biraz öyle ama sunu da söylemek lazim: Arda istisna oldu.

Kac tane kiralik gönderikten sonra bizde basarili olan futbolcumuz oldu? Belki daha yeni yeni Yunus diyebiliriz.

Doğru ben de hepsi olur demiyorum ama 1-2 tane bile başarılı olan çıksa bize yeter
Burada kalarak hiç şans bulamayacaklar, bir yere varamayacaklar.
Erken giderlerse daha iyi.
Ben mesela Ali Turap’tan umutluyum.
Ümraniye’deki performansı gayet iyi.

Erden Timur gibi bir yöneticinin yüzde biri ve biat değilde eleştiri kültürünün yüzde biri fbde olsa, fark 3 yıldız olurdu. Para problemi yok fbde. Okan Erden beyin ekmegini yiyor. Asırlık Galatasarayin en çok para harcanan döneminde TD. Emeği var, yok sayamam, ama bu şartlarda ortalama her TD başarılı olurdu, İsmail kartalın az buçuk tdlik yapmasıyla 99 puan aldığı ligte.
burada ismail kartal örnek veriliyor ama geçen sene fenerin hakem hataları ve son dakika uyduruk penaltılarla ittirildiğini söylüyoruz..kesinlikle öyle de..ama sürekli ismail kartalda 99 puan aldı diyoruz okan hocaya kıyas yaparak..bu tezat bir durum oluyor ..ismail kartal geçen sene bir çok kırılma maçında hakem hataları ile sıyrıldı...

Hatay maçında BAY'in sol ayağına gelen toplar Ahmet'e gelse kazanmıştık. Bari şu adamı ilk gün alsaydınız

Alanya'nin sol bek nasil?

cuesta transferi yapan yönetim leminayı uefaya bildirmeyen okan hoca. olası başarısızlıkta asla affedilmeyeceksiniz.

Uefa listesine eklenen oyuncular:

Galatasaray:

Carlos Cuesta
Sallai
Morata

Fenerbahçe:

Milan Škriniar
Talisca
Filip Kostić

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt