- 15 Aralık 2011
- 18.564
- 7.321
- 1.513
Lemina var birde şimdi, lemina-torreira süpürür arkayı, daha rahat ileri gidebilir.Benim izlediğim maçlarda hep torreiranin arkasını topluyordu sara. Oyuncudan ziyade tdnin doğru oynatması gerek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina var birde şimdi, lemina-torreira süpürür arkayı, daha rahat ileri gidebilir.Benim izlediğim maçlarda hep torreiranin arkasını topluyordu sara. Oyuncudan ziyade tdnin doğru oynatması gerek
Keyifler nasil sergenimHoca dedi.de bryune ve zinchenko niye istendi sanıyorsun
Keşke oynatsa.adam daha imza atmadan zahaya yaptığı tripleri yapıyor Okan efendi. Kavga eder 2 aya kadro dışı kalır lemina. Sağlam vursa bariLemina var birde şimdi, lemina-torreira süpürür arkayı, daha rahat ileri gidebilir.
İyiyim firsat transferinin adının düşmesini bekliyorumKeyifler nasil sergenim
Elmalı Rıdvan çelimaizinden faydalı olur Trabzon bok gibi takımEren Elmâli felan bunlar ugrasilacagina alinacak yerliler belli.Ozan Kabak Rıdvan Yılmaz Berke Özer bu standart takı oyuncular alınması lazım.
bugün cuma tabii - havada kapalı rahat ortamFrank nöbeti olarak revize edebilir miyiz basligi
Oynar bence tam aradığımız adam Lemina, Okan hoca genelde hakedeni oynatır isminden bağımsız.Keşke oynatsa.adam daha imza atmadan zahaya yaptığı tripleri yapıyor Okan efendi. Kavga eder 2 aya kadro dışı kalır lemina. Sağlam vursa bari
Elmalidan bir cacık olma ben diyim.Ridvan hızlı tempolu oyun anlayışımıza daha uygun özellikle ligdeki maçlarda çok etkili olurElmalı Rıdvan çelimaizinden faydalı olur Trabzon bok gibi takım
Lemina sonrası işler değişebilir,umudumuz o yönde.Güncel durumda Sara, Torreira'nın arkasını süpürüyor.
Çok para istiyor
Çok para istiyor