Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ridvani sokmazlar umarim
O da alınmaz 7 civarı bonservis istiyor kulübü Rıdvan'da yüksek maaş istiyordu. Bence sağ kanat bek alacaklar Barış'ı sol kanat bek olarak kullanacağız yedeklerde Sallai, Jelert iyileştiğinde Jakobs olacak herhalde. Yusuf Özdemir iyi olabilirdi bence.

ulan yönetim hani nerde ...

1738921691132.webp

...transfer.

Frankowski iyi bir örnek

daha çok polonyalı oyunculara bakmak lazım - adamlar hep maçtan düşmeyen adamlar oluyor.

zalewski EU2024te güzel göründü genç yaşta - interde ne yapacak izlemek lazım misal.

Frankowski biraz izledim adam uçuyor,şut var pas var hız var tam bir kanat bek adam.

Oynar bence tam aradığımız adam Lemina, Okan hoca genelde hakedeni oynatır isminden bağımsız.
Hocam berkanla elendik kac maç, Nelson un oyununu sevmemde, stoperde berkandan kaç kat iyiydi😄 efe girdi kaç maç oynadı, Yusuf girmedi oyuna. Davinsona sakatsin dedi nelsonu oynattı zamanında. Ölü icardi her maç 90 dk oynadı, bakambuya 1 dk süre vermedi, süre aldığında Manchestera gol atmıştı sanırım. Adalet=evlatcilik okanda.

Sırf egosundan oynatmayacak uzun süre leminayi. Gitmiş maçlarda son 5 dk, sutlayacagi oyuncuya bu tarifeyi uyguluyor. Sonra maç sonunda suçu onlara atiyor

abdulkerim hariç kadro sardı diyor allahın cahili, yeni transfer diye eldekinden iyi görmeyi ne zaman bırakacak bu andavallar. apo ile cuestayı aynı cümlede kullanmak bile hakaret
O kısma dikkat etmemişim aynı fikirde olmadığımı söyleyeyim. Abdülkerim bizim için önemli oyuncu. FB elindeki hiç bir stoperden bir Abdülkerim katkısı alamadı.

frankski gelirse gayet fena olmayan bi trans dönemi olacak (cuesta maliyet berbat)

alvaro -kutucu goller atmaga basladilar

lemina ihtiyaca binaen taraftar etkisiyle de olsa fevkalade bi ekleme

cuesta da iyi cikarsa memnun oluruz

frank da gelse ok

Lemina küsmüş müdür hocaya ? @Can Erden
hiç sanmıyorum.

çünkü o şekilde bir ilişkileri olacağına inanasım gelmiyor her ne kadar hocaya taraftar AZ beraberliğinde bile lemina üzerinden yığıalcak olsa bile.

adam 3 günde ilgi patlaması yaşadı nereye küsecek.

Bence ofansta zeka katacak oyuncu eksiğimiz hala var.
Ben ilerisi için idare edilebileceğini düşünmüyorum. Barış da oranın oyuncusu, Jakobs iyileşip oynamaya başlasa Barış da hücuma kaydırılır. Eldekilerin katkısını sınırlı diyebiliriz belki ama nitelik olarak yeter sayı var.

Savunma sanki daha sallantıda gibi, yeni elemana bir şey diyemiyoruz. Abdülkerim-Sanchez ikilisini birşey olsa Kaan götüremez gibi tüm maçları. Metehanı alternatif bile saymıyorum açık konuşayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt