Huseyin Arslan
Kırmızı Üye
- 20 Ocak 2011
- 1.392
- 804
- 1.523
Cevap basit aslında hem oyuncuyu bonservisle elden çıkarmaları için son zamanları hem de oyuncunun iyi bir kontrat alması için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevap basit aslında hem oyuncuyu bonservisle elden çıkarmaları için son zamanları hem de oyuncunun iyi bir kontrat alması için.
Yunus enteresan şekilde hayalet oldu birdenyunusun sakatlığı hakkında neden hiçbir açıklama bir şey yok?
adana macinda stadi okanin yüzüne vura vura lemina diye inletmeli taraftar
iyi çıkma ihtimali 0Dünden beri yardırıyorsun oyuncu iyiyse özür dileyecek misin.
sana demedim zaten reis, millette genel olarak yeni transfer eldekinden iyidir düşüncesi varO kısma dikkat etmemişim aynı fikirde olmadığımı söyleyeyim. Abdülkerim bizim için önemli oyuncu. FB elindeki hiç bir stoperden bir Abdülkerim katkısı alamadı.
Cuesta'nın 8 milyonundan sonra bu fran'a 10 milyon üstü verirlerse dursun floryaya böyle giriş yapar :Frankowskiye 40 milyon bile veririm
Yönetim tamam çok kötü ama taraftarında daha asagı kalır yabı yok zaten, hıc şaşmaz hak ettiğin gibi yönetilirsin bu ülke içinde böyleDun iyi ki erken yatmisim
40 sayfa gezdim elle tutulur 1 haber yok
Jakobsun instayi kapatmasi sıkıntı ama
Demek ki topcular kendi iclerinde taraftari elestiriyor
Muslera’yı ıslıklayanlar - cuesta’yı boklayanlar - cuesta uzerinden davinson’a msj atanlar - jakobs’u gomenler - bats’ın kacmak istemesi - efe’ye twitter’da torpilli yazanlar - nelsson’un küstürülmesi vs. vs.
Hepsi bir araya gelince huzursuzluk kacinilmaz oluyor
Sezon acil bitmeli ve erden baskan gelmeli
İstatistiklere baktım biraz Efe 7 maç süre almış, Yusuf 10.Hocam berkanla elendik kac maç, Nelson un oyununu sevmemde, stoperde berkandan kaç kat iyiydiefe girdi kaç maç oynadı, Yusuf girmedi oyuna. Davinsona sakatsin dedi nelsonu oynattı zamanında. Ölü icardi her maç 90 dk oynadı, bakambuya 1 dk süre vermedi, süre aldığında Manchestera gol atmıştı sanırım. Adalet=evlatcilik okanda.
Sırf egosundan oynatmayacak uzun süre leminayi. Gitmiş maçlarda son 5 dk, sutlayacagi oyuncuya bu tarifeyi uyguluyor. Sonra maç sonunda suçu onlara atiyor
3'lü için daha uygun ama kalite olarak Eren'den iyi değil bence. Ona da 5 milyon falan verilsin istemem 3 milyon+ şampiyon olunursa 500-1 1 milyon olursa olsun.Alanya'nin sol bek nasil?
belli ki heyecan bastıFrankowskiye 40 milyon bile veririm
Sözleşmeyi aldıktan sonra oynayacak cimbomun evladı, sabotajcıYunus enteresan şekilde hayalet oldu birden
marcaoyu az izleyince iyi bi topçu olduğunu hemen anlıyordun, adamın güçlü özellikleri vardıvaktiyle marcao transferi de çok eleştirilmişti. portekiz sonuncusundan defans alınır mı diye ama bir oyun planı üzerine, scout işi gibi görünen düşük maliyetli bir işti. bu cuesta öyle bir transfer ki sarhoş kafa yapılan, hatırlamayı istemediğin gençlik hatası gibi bir transfer oldu. mod düşüren bir iş.