Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.745
- 13.733
- 1.498
Dany iyi stoperde o dönem çok fazla elit seviye stoper vardı Şuan olsa Apo’ya falan forma yüzü göstermezdany nounkeu bile cuestya göre çok daha keskin özelliklere sahip stoperdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dany iyi stoperde o dönem çok fazla elit seviye stoper vardı Şuan olsa Apo’ya falan forma yüzü göstermezdany nounkeu bile cuestya göre çok daha keskin özelliklere sahip stoperdi
Komisyon ücretide arttı demekkiAdamlar daha fazla isteyince transfer ihtimali de artmis.
Savunurum benim futbolcum.nokta bittiolm bu kadar saçma argümanla da savunmazsın ya![]()
Niye?cuesta belki farklı bi profil çizecek.genkin kaptanlığınida yapmış.2 şampiyonlukta direkt pay sahibi ve yıllık en çok kazanan oyuncu imiş sanirsamMilli takım performansı yanıltıcıdır hep.. özellikle Kolombiyada, James Rodriguez prime Hazard gibi oynayıp kulübünde Latin Emre Çolak gibi takılırdı. Rios mios, vs.
Milli takım performansıyla topçu almak ahmaklıktır malesef çoğunlukla.Milli takım performansı yanıltıcıdır hep.. özellikle Kolombiyada, James Rodriguez prime Hazard gibi oynayıp kulübünde Latin Emre Çolak gibi takılırdı. Rios mios, vs.
Komisyon olmazsa olmaz!Komisyon ücretide arttı demekki
Biliyorum 2 sezon önce iyiydi ve faydalıydı her ne kadar Belçika ligide olsa ama şu an düşüşte. Bizde Apokerimde 2 sezon önce fişek gibiydi şimdi ise dökülüyorNiye?cuesta belki farklı bi profil çizecek.genkin kaptanlığınida yapmış.2 şampiyonlukta direkt pay sahibi ve yıllık en çok kazanan oyuncu imiş sanirsam
Türkiye kupası dahil Yusuf Demir 197 dk süre almış.İstatistiklere baktım biraz Efe 7 maç süre almış, Yusuf 10.
Bakambu 16 maç süre almış.Sen yanlış hatırlıyorsun muhtemelen.Ama bazı takıntıları var hocanın onuda inkar edemeyiz.
Lemina konusuna gelirsek bu hafta ilk maç bile süre alacak sakatlığı vs yoksa.
5 yılda ödemek istiyoruzdurAnladığım kadarıyla Lens 8 istiyor biz 10 vermeye çalışıyoruz. O yüzden görüşmeler uzuyor
Anladığım kadarıyla Lens 8 istiyor biz 10 vermeye çalışıyoruz. O yüzden görüşmeler uzuyor