Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.670
- 9.035
- 2.538
Resmi hesabımızdan Cuesta nın boy ölçüm videosu paylaşılmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezonu tamamlasin da... Puan olarak geri dustugumuz an dursun ilk hocayi yer.3 kere üst üste şampiyonluk ve beşinci yıldız çok yakışacak hocamıza.
İs bilen kisiler olsa su mevzudan muthis etkilesim kasacak bir video yapardi. Avrupa'da boyle seyleri cok yapiyorlar.Resmi hesabımızdan Cuesta nın boy ölçüm videosu paylaşılmalı
carlosa hoşgeldin derken leminaya geldi yine tipini s... demiş
ne saçmalıyorsun ya çift forvet oynayacağız osimhen nasıl yalnız kalacak ilerde, sara yunus barış bostan korkuluğumu hepsi top getirir hücumaBence transferi kapattık. Bu saatten sonra adam almazlar,bunun için bir çaba gösterdiklerini de sanmıyorum.Bence iyi bir transfer dönemi geçirmedik yine osimhenin ilerde tek başına yalnız kalacağını ve çaresizce bir sağa bir sola depar atacağını düşünüyorum. Osimhen ve moratayi pozisyona sokacak adamımız yok,önce Allaha sonra saraya güveniyorum.
Değil@Onur Bakır bilir en cok
Cuesta yakisikli bence

Ya sabır,şimdi muhattap olmak zorundayım seninle..bay her maç ne vereceği belirsiz adam,yunus sakat ve inanılmaz formsuz.hizli rakip eksiltecek tek adamın yok göremiyormusun gundi.Kac haftadır bunun eksikliğini hissediyoruz sadece duran toptan gol atıyoruz.ne saçmalıyorsun ya çift forvet oynayacağız osimhen nasıl yalnız kalacak ilerde, sara yunus barış bostan korkuluğumu hepsi top getirir hücuma
Kime alamadik
Cemre'ye karşı sahiplenici erkek tutuşunu göstermen beni sevindiriyo
Bir cisim yaklasiyor maalesef.sağ bek geldi mi