Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapmak isteyen ucuza da transfer yapabilir.Menajer önerileriyle gidiyo kulübün ilerleyişi tam olarakta.Sangente hem daha genç 1 futbolcu Ligue 1'de geçen sezon iyi 1 çıkış yakalamıştı ve takımının kaptanlarından 1'iydi.3-4 milyon euro istediler Sevilla'dan.Sevilla da rotasyona almak istiyodu stoper ve sağ bek olarak oynadığı için.Çok iyi 1 oyuncu değil ama Genk'in yedek stoperine 8 milyon euro bonservis ve bu kadar fazla maaş vermek sıkıntı..

Genis transfer listem.

Kaleciler:

Tzolakis
Mycael
Zion Suzuki

Defans:

Simic
F. Medina
Rafa Marin
Abakar Sylla
Boscagli
Arouna Sangante

Bek/kanat bek:

Wesley
Assignon
Bradley Locko (saglikli geri donebilirse tabi)
Lucas Esquivel
Arnau Martínez
Rikelme
Jackson Tchatchoua
El Hadji Malick Diouf
David Jurásek

Orta saha:

Abdoulaye Kanté
Ibrahim Sangaré
Mandela Keita
Andrey Santos
Umut Tohumcu
Breno Bidon
Danilo dos Santos
Rodrigo Bentancur
Douglas Luiz

Ofansif orta saha/kanat:

Julio Enciso
Angel Gomes
Baumgartner
David Martínez
Thiago Fernández
Giovanni Reyna
Keito Nakamura
Zuriko Davitashvili
Matías Soulé
Ramón Sosa

Forvet:

Paulo Dybala
Jonatan David
Emanuel Emegha
Thierno Barry
Alexander Sørloth
Hugo Duro
Evann Guessand

Yatirim tavsiyesi:

Riquelme Felipe

@Samet Nalbant

Görünen o ki 1 transfer daha yapacağız. Ben Yusuf göndermek yerine Icardi'nin lisansını dondururum. Sezonu kapattıysa Icardi, Yusuf'u niye harcayalım?

Görünen o ki 1 transfer daha yapacağız. Ben Yusuf göndermek yerine Icardi'nin lisansını dondururum. Sezonu kapattıysa Icardi, Yusuf'u niye harcayalım?
Yusuf'u göndererek değil, tutarak harcıyoruz. He gidince de bir şey yaptığı yok o kendi problemi de burada kalırsa oynayıp oynayacağı totalde 100 dakika belki o da iyimser tahmin.

sakatlık sorununu bilmiyorum.Onun dışında rıdvan erenden iki gömlek üstün futbolcu.,

Sıfır güç, sıfır kondüsyon, sıfır patlayıcılık, ayakta duramıyor, koşamıyor... 10dk izledim Rıdvan'ı bir maçta yetti yani... 16 yaşında tıfıl çocuğu A takıma çıkarmışsın gibiydi nerdeyse...

Takımın en değerli 5 oyuncusundan biri Lemina, Avrupa Ligi kadrosunda yok. Bravo Okan.

matteo moretto bizde peşin 14 oldugunu sanıyor
bo%C5%9Fc%C3%BCzdan-g%C3%B6steren-day%C4%B1.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt