Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA listesi için acele edip Cuesta mı aldık şimdi

Cuesta sayesinde UEFA mı kazanacaz

Sallai Lemina Morata kaydedip dönem sonuna kadar stoper kovalasaydık

En azından Cuesta'yı kiralık falan alırdık

Ya sabır,şimdi muhattap olmak zorundayım seninle..bay her maç ne vereceği belirsiz adam,yunus sakat ve inanılmaz formsuz.hizli rakip eksiltecek tek adamın yok göremiyormusun gundi.Kac haftadır bunun eksikliğini hissediyoruz sadece duran toptan gol atıyoruz.
10 gol atan ligde dripling ve ikili mücadelede lider olan adamın ne vereceği belli

yunus inanılmaz formsuz muş 10 gol 8 asisti dedem yaptı herhalde 2 maç sakatlık ve sözleşme yüzünden kötü oynadı diye topçuyu silmek ne alaka

kafan güzelmiş senin böyle devam

Sıfır güç, sıfır kondüsyon, sıfır patlayıcılık, ayakta duramıyor, koşamıyor... 10dk izledim Rıdvan'ı bir m..
açta yetti yani... 16 yaşında tıfıl çocuğu A takıma çıkarmışsın gibiydi nerdeyse...
Reis senin bu söylediklerine bakarsak futbolcu bile değil..
Görüşüne saygım var.Ama katılmıyroum.
Şu an ne durumda bilmiyorum.Alınsında demiyorum.Ama benim bildiğim rıdvan erenden daha iyi bir futbolcu.

10 gol atan ligde dripling ve ikili mücadelede lider olan adamın ne vereceği belli

yunus inanılmaz formsuz muş 10 gol 8 asisti dedem yaptı herhalde 2 maç sakatlık ve sözleşme yüzünden kötü oynadı diye topçuyu silmek ne alaka

kafan güzelmiş senin böyle devam
Kardeşim silen yok ben yunusa hayranım. Adam sakat formsuz göremiyormusun?bay 1 maç inanılmaz oynar 1 maçta şampiyonluk verir ..bay ve yunus ile.rekabet edecek kaliteli futbolcu Lazım.Osimhen haftalardır yalnız,konya maçını,antep maçını izleseydin anlardın .Neyse sana laf mı anlatacağım..

Trden önce girmiş haberleri bildirimleri açalım. Teklif reddedildi görüşmeler devam ediyor yazmış

Trden önce girmiş haberleri bildirimleri açalım. Teklif reddedildi görüşmeler devam ediyor yazmış

Bu transfer için bu kadar ısrarcı olman beni ciddi manada ürkütüyor. Her an negatife dönebilirim oyuncu hakkında.

Not: henüz videosunu dahi izlemedim.

Yok ya

Bizim bu başkan sağ bek alamaz ya

Alamazsın Tostos başgan

Sağ bek alamazsın

Sağ bek alamazsın ki Tostos başgan alamazsın

Sen asla alamazsın sağ beki

Hadi al da görelim Tostos başgan sağ beki

Gaz vermekle alakası yok

alamaz ki. alamaz kii alamaz kiii
Tostos başgan sağ bek alamaz kii

Alamaz. Alsın da görelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt