Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim niye versin ki zaten elindeki oyuncuyu transfer dönemi kapalıyken. O kadar salakça yönetildi ki şu süreç tüm Avrupa da transfer dönemi kapanmış bizimkiler teklif yapıp red yiyor. Açıkken neredeydiniz

foto görelim
solda sen sağda sami
nizipyolu (1).webp

Habere dair tek bişey bile yok
biraz according to jim izleyeceğim. 19:05te görüşmek üzere

En azından kadromuz sezon başlangıcından daha iyi durumda diyebiliriz. Yani Ziyech ve Nelsson'dan koca bir devre 0 katkı almıştık yerlerine Kutucu ve Cuesta geldi. Kutucu daha şimdiden Ziyech'den fazla katkı vermiş olabilir, Cuesta'da Okan Buruğun sistemine daha çok uyacak ondan da iyi katkı alınacaktır. Orta sahada Torreira ve Sara'yı ikame etmekte zorlanıyorduk şimdi hazır olduğunda Lemina gibi bir kozumuz olacak ve çok fark yaratacaktır önde olduğumuz maçları tutma konusunda da ekstra katkı sağlar. Forvette kritik goller atsa da Batshuayi oyun içinde çok etkisizdi oraya çok daha üstün özellikleri olan A klas diyebileceğimiz Morata hamlesi geldi. Morata hem ayrılan Bats hemde sakatlanan Icardi yerine geldi denilebilir. Bence kadroya yerinde hamleler yapıldı bu yüzden negatiflik yapmak anlamsız. Son günlerde bir tane de kenar bek gelebilirse güzel olacak ama gelmezse bile kadromuz gayet iyi durumda bence.

@Aziz Kaan @Gökhan Aytepe geleceklerse olur.
Aziz kaan'ı karşılarında gören yöneticiler yeter ulan deyip oyuncuyu paket yaparlar. Azgın tırcı'da portekiz çingenlerinden gelebilecek tehlikelere karşı arkamızı kollar. Senle bende Cenk Ergün gibi otele avrat çağırırız takılırız kanks yav 😀

Muztafam, @Gökhan Aytepe min tırıyla her yere giderim ama muavin de isterim o da @Onur Bakır olsun. Bu arada Gökenim yorulunca direksiyonu arada @Murat Durmaz tutsun 👀😍 Ben evet diyorum 🔥

Ulan sol da zalewski olacaktı şimdi

Morata Osimhen
Yunus
Zalewski Lemina Sara Frankowski
Kaan Davinson Cuesta
Muslera

Vay babayin
Herkesi yediği yetmemiş gibi hızını alamayıp Barış'ı da yemiş. Yine yeni yeniden senin ben o sakalını ....

FT sesiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt