Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
Hatip zelewskide sorun yok demiş bide ozaman hermoso ve zelewski gelse cok cok iyi olucakmışZalewski net büyük kayıp oldu
O dribbling yeteneğiyle çok büyük fayda sağlardı bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatip zelewskide sorun yok demiş bide ozaman hermoso ve zelewski gelse cok cok iyi olucakmışZalewski net büyük kayıp oldu
O dribbling yeteneğiyle çok büyük fayda sağlardı bize
Aziz'in bizi rahat bırakacağını mı sanıyosun sen kanks yav@Aziz Kaan @Gökhan Aytepe geleceklerse olur.
Aziz kaan'ı karşılarında gören yöneticiler yeter ulan deyip oyuncuyu paket yaparlar. Azgın tırcı'da portekiz çingenlerinden gelebilecek tehlikelere karşı arkamızı kollar. Senle bende Cenk Ergün gibi otele avrat çağırırız takılırız kanks yav![]()
Hep aynı isimler olmazBugün forumdan 3 arkadaşımızı kurban edeceğiz.
Tekzip yayınla çabukSamiyle bulustum simdi
171’im diyordu 1.65 çıktı
Ulan sol da zalewski olacaktı şimdi
Morata Osimhen
Yunus
Zalewski Lemina Sara Frankowski
Kaan Davinson Cuesta
Muslera
Vay babayin
Birisi hemen groka yirtik paltosuyla ST Petersburg meydanında bir kafede kitap okuyan Okan buruk resmi cizdirsindostoyevski eksik kalmış
futbol takımından çok edebiyat takımına dönmüş takım
Bugün forumdan 3 arkadaşımızı kurban edeceğiz.
1-2 tur da o atar kanks yavAziz'in bizi rahat bırakacağını mı sanıyosun sen kanks yav![]()
Transferi yaptıktan sonra ilk işim Lizbon'daki uçağa binmek olur benim kanks yav1-2 tur da o atar kanks yav![]()
Sağ bek kim olacak??Sağ bekle ilgilenenler arasında hatiooğlu yok eren elmalıyla ilgileniyor heralde
Gironalı cocuk benceSağ bek kim olacak??
Şu orta 3 luyu aynı anda oynatirsa çok sasiririm.Muslera
Cuesta-Davinson-Abdülkerim
Sallai---Lemina---Torreira---Barış
Sara
Morata-Osimhen
dostoyevski eksik kalmış
futbol takımından çok edebiyat takımına dönmüş takım
Doğru diyon kanks yav yoksa sonumuz böyle olacak.Transferi yaptıktan sonra ilk işim Lizbon'daki uçağa binmek olur benim kanks yav![]()
Motzistanbul !frankowski mac kadrosundan cikarilmis
Hayırlı olsun. Bunun yerine eren kazmasını alacaklardifrankowski mac kadrosundan cikarilmis