Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frankowski.webp

Zalewski
Sanchez
Pina
Martinez

Hepsini frankin yerine tercih ederdim, takimi yine cok yaslandiriyoz, 1-2 yil sonra cöküs oldummu aglamayalim, oraya dogru gidiyor
daha iyi daha kötü diye seçme lüksümüz o kadarda yok şu an çıkası

Zalewski yi beecremedin yazın zaten - alan 600 K ya kiraladı tıpış tıpış.

Pina - saygım var ucuz maliye ama bana göre hocaya sorsalar daha hazır adamı tercih eder özellikle şu an.

Hatipoğlu'Nunda cımbızla müthiş bir adamı buraya ikna edip getirmesi .... 3 kez üst üste piyango kazanmam daha yüksek ihtimal.

hep genci dışardı aramak yerine içerdekilere süre verip 3 tane alternatif oluştursak kadroa öpüp başımıza koyalım derim.

ben yaşa takılmıyorum 2 tane 38 lik var kadroda mesela - tek önemsediğim konu Maaş/bonservis oranı ve total maliyeti. 1 2 özelliğini beğendim diyede Cuesta gibi x3 falan verilmesin yani o kadarda değil.

yalnız scout31 diye daşdaş geçtikleri transferler kulübe hem iyi paralar kazandırdı hem de doğru ekiple şampiyonluklarda önemli işler yaptılar.

Frankowskinin hafif bir sakatlığı vardır ondan alınmamıştır yav kadroya.

Yusuf demir kusura bakmasin ama benim için furkan koçak ve berat onun çok önünde.gokdeniz 8 numara bile oynuyor.firsat transferi gelecekse gitmeli direkt

O değilde Ghezzal denilen habeş maymunu direkt kırmızıdan bir maç ceza almış hiç gündem bile olmadı.

Direkt kırmızı karta bir maç ceza veren tek ülke muhtemelen bizim ülkedir.

Kesin sakattır iyice almamız için şartlar oluşur böylece, fiyat artışı geldi, sakatlık geldi yönetim bu fırsatı kaçırmaz

Transfer baronu Burhan Frankowski geliyor diyorsa bize hayırlı olsun demek düşer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt